Late dager hos mamma og pappa!

Det er så DEILIG å være hjemme hos mamma og pappa igjen! Jeg har merket at livet mitt for tiden er ganske hektisk, så det går ofte mange uker mellom hver gang jeg får tatt meg tid til å dra hjem for en liten tur. Her hjemme klarer jeg å senke skuldrene og kravene til meg selv. En viss trygghet om at bare meg - det er godt nok.

Vakker høstlig utsikt fra terrassen! Jammen er det deilig å være hjemme.

Tiden her hjemme har for det meste gått med til å slappe av, og jeg merker hvor godt og ikke minst viktig det har vært for meg. Jeg tok likevel en liten hjemmetrening i går. Jeg pleier å si til meg selv at dette treningsprogrammet ikke er så hardt, men så mimrer jeg tilbake i til i sommer da jeg holdt det samme treningsprogrammet for Oddos familie. Hele familien var tappet - til og med faren som er god trent, som Oddo forteller meg! Hehe, det var egentlig litt artig. Jeg har nå økt litt på repetisjoner eller på tiden på enkelte av øvelsene, men det skulle bare mangle etter høstens fyldige treningsperiode. Jeg la treningsmatten i stuen, satte John Fogerty på stereoanlegget og trente til hans nostalgiske country-låter - det var helt fantastisk!

Jeg valgte å legge inn en øvelse siden mamma har denne gigantiske treningsrockeringen. Du vet, den med tagger innover. Mamma har faktisk den tyngste og verste av dem alle! Den er helt forferdelig vond. Det verste er at disse taggene slår rett inn i ryggradens virvelknokler - samme sted hver gang. Rundt mageregionen går det fint, der har jeg litt å gå på. Men ryggen! Herlighet, hver runde var vond. Jeg stod tre minutter hver vei med en gjennomsnittsfart på ca litt raskere enn 1 runde per sekund. Jeg var helt mørbanket og rød rundt hele midjen, men mestringsfølelsen var til å ta og kjenne på!

Magen er sår og øm etter å ha brukt rockeringen.
Beklager dårlig bildekvalitet.

I dag har også vært en superslapp dag. Pappa og jeg hadde dagen for oss selv, og vi vasket huset og lagde middag til mamma kom hjem fra jobb. Jeg har også bedrevet en del kor-jobbing (sitter i høstkonsert-komiteen, så blir litt arbeid med det) og øvd på sangene til konsert (tror alle sitter uten noter nå!). Jeg merker at mage- og ryggregionen fortsatt er forferdelig øm og vond etter gårsdagens rockering-økt, og det gjør vondt bare det å ta på og ligge på ryggen, haha! Det pleier å gå over etter en uke, så jeg får belage meg på tålmodighet - men har jo ikke gjort noe annet denne høsten, så det blir nok det minste problemet.

Jo, forresten! Mine kjære, søte, snille (og ikke så altfor kjælede) kattepuser har jeg også fått min nødvendige dose av! Jeg tvinger meg til litt kosetid og klamrer meg fast til dem mens de desperat ser etter en utvei, hehe.

Nå er det snart konsert-tid! Jeg har fått med meg mange av mine folk til konserten, og det gleder mitt hjerte at så mange vil komme for min skyld. Lørdag klokken 18, kjære folk! Da braker det løs med mange flotte sanger - alt fra gode Disney og stemningsfulle poplåter til vakre og nydelige salmer! Med andre ord alt for enhver smak! Velkommen skal du være.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!