Påsken 2016!

Så var påsken over, og den gamle hverdagen henter oss inn igjen. Like før påske fikk jeg levert inn bacheloroppgaven min, og det må jo dokumenteres! Jeg er fornøyd med resultatet, noe veilederen min også var, og da tenker jeg at karakteren får bare bli som den blir. Men jammen er det deilig å levere oppgaven og vite med meg selv at jeg har i alle fall gjort mitt beste!

Ferdig med bacheloroppgaven, hurra!

Første del av påsken tilbrakte jeg i Sandnes sammen med Oddo og hans kjære familie. Dagene gikk i godt lag med hans hyggelige slektninger, fantastisk teateroppsetning av "Et Dukkehjem", gjensyn med Oddos flotte venner og verdifulle gåturer. Vi fikk også muligheten til å leke litt med en fotball som lå bortgjemt i skogen, og det var så gøy å vise Oddo en stolt del av meg som aldri vil komme tilbake og blomstre igjen. Likevel driblet vi oss rundt, volley-skudd (mitt kreative ord for noe klubblaget mitt pleide å trene på), og innlegg. Dette var utrolig moro, og jeg merker at selv om fotballkarrieren min er lagt på hylla, skal ikke dette hindre meg i å skape glede med fotballens lek og spill!

Fotballplassen vår! Nydelig omgivelser!

Oddo og jeg prøvde den nye sjokoladerekaféen i Sandnes sentrum, og her hadde de belgisk vaffel med sjokolade, is og jordbær! Den var helt fantastisk god, og minnene fra Nederlandsturneen med Kor Major for to år siden blusset selvfølgelig opp i minnet mitt igjen! Etter et vellykket og deilig møte med dette sjokoladeparadiset, ble vi derfor enige om at dette skulle bli vår nye tradisjon på lik linje med moccaen til "Charles & De"!

Siste halvdel av påsken tilbrakte Oddo og jeg hjemme, og jeg klarte å drasse med meg en forkjølelse som jeg hentet i Sandnes. Selv om det var kjipt, trøstet jeg meg med at det var bedre å bli syk nå enn å bli syk mens skole og praksis holder på. Dagene ble derfor latere enn latest da jeg ofte fikk hodepine bare av å bevege meg. Tiden ble blant annet brukt til å trene hjernen med spillet Rummy, koselig kortspilling hvor latteren hang løst i rommet og uhyggelig påskekrim. Vi fikk også spilt tv-spill - selvfølgelig - og denne ferien var det Super Mario som fikk mest oppmerksomhet. Det er gøy og minnerikt å spille på Nintendo 64-konsollen, og det hjelper selvfølgelig veldig at jeg får en følelse av mestring i håndtering av Marios ferdigheter. Da jeg beseiret den tredje og siste Bowser på kun tre perfekte "rundkast" uten å miste ett liv, uttrykte både mamma og Oddo hvor imponerte de ble. Det er jammen hyggelig med slike tilbakemeldinger!

Snapchat-bilde fra Analin.

Så var det omsider vår tur til å bli kjent med den nye versjonen av snapchat, og skal si vi har hatt det morsomt med det!! Herlighet, hvilke latterkuler vi har hatt i stuen denne påsken. Her har pappa og jeg fått en sammenslåing av hverandres ansikter! På pappas ansikt er det ganske synlig at det er byttet, men mitt ansikt ble jammen ikke verst! Kanskje jeg skal spare til bart!?

Heldigvis ble jeg bedre mot slutten av påsken, og Oddo og jeg tok en tur til Furumo for å gå en tur. Til min store overraskelse møtte vi hele familien Hoffart ute på en sporty familietur! Det er år og dag siden jeg møtte dem sist, og det var så hyggelig å snakke med dem igjen! Mens jeg skrev bacheloroppgave, merket jeg at Hoffart-navnet stadig dukket opp som en egen forfatter av forskningsartikler eller som referanser til andre forskningsartikler, og det er jo veldig stas at jeg kjenner vedkommende, hehe! Vi fikk mimret om den gyldne fotballtiden i "gamle da'r", og de fortalte at de husket hvordan Analin og jeg pleide å løpe på tærne, og bekreftet at det var derfor vi var så raske på banen. Det er jo veldig koselig da! Ellers fikk jeg oppdatert meg på Kristians front, og det var spennende - og ikke overraskende - å høre hvilken retning han har valgt. Jammen blir vi voksne alle sammen. 

Så kom jeg tilbake til Oslo i går kveld, og allerede i dag har jeg fått unna en del praktiske ærender. Oddo er snart på vei til meg fra jobb, og på menyen står det fiskegrateng! Ikke min favoritt, men sunt og godt allikevel.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!