Oppsummering mars 2016.

Whoop whoop! Null hull og tannlegen sa tennene mine var fine! For en gledelig nyhet - spesielt siden det er en god stund siden sist jeg satt i tannlegestolen! Studentrabatt fikk jeg også: 300 kr for to bilder og rens! Tannlegene i Bogstadveien er virkelig å anbefale!

Månedens høydepunkt: Å levere bachelor, hurra!

Månedens ord: Oddos kloke ord om min lekende barnlighet.

Månedens modigste hendelse: At jeg gjennomførte å være dirigent for Nesodden TenSing da koret sang et par sanger under ungdomsgudstjenesten i Skoklefall Kirke!

Månedens stolteste øyeblikk: Vel, det var jo veldig stort for meg da den gode dirigenten i Kor Major spurte om jeg ville være solist på den nydelige salmen "Kom, Jesus lys din fred på jord" på Tysklandsturneen i påsken! Jeg måtte dessverre takke nei siden jeg ikke skulle være med på turné, men det betydde mye at han ville ha meg som solist! Da må jeg jo ha sunget ganske greit på gudstjenesten i øvingshelgen for en måned siden, hehe!

Månedens pinligste hendelse: Enda et av mine latterlige forsøk på å synge sangtekster som jeg ikke kan fullstendig. Denne gangen var det ABBAs låt "Thank you for the music" som ble Bellas offer, og med en kreativ sammensetning av både av faktiske og oppdiktede ord, fikk jeg et produkt som ble til stor glede for den lyttende Oddo, hehe.

Månedens gullkorn: Meg: "Nachos". Haha, det er jo ikke noe gøy utenom konteksten, men da jeg sa det, fikk det oss begge til å sprute ut i latter der vi satt på en kafé i Sandnes. Det var utrolig gøy, og det føles godt at jeg kan bringe frem en så hjertelig latter hos Oddo. Det gjør meg glad i hjertet å høre ham le.

Månedens latterkick: Hjemme hos mamma og pappa på gården! Da vi spilte Tress&Flush med de kjente kjære hjemme samme kveld Oddo og jeg kom fra Sandnes. Midt i spillet blir plutselig flere usikre på hvem sin tur det er, og helt ut av det blå legger mamma ned kortene hun har klare på bordet. Det høres jo ikke moro ut når jeg gjenforteller, men jeg lo så jeg omtrent ikke fikk puste! Ellers brakte den nye snapchat-versjonen med ansiktsbytte frem flere rungende latteranfall på gården, hehe!

Månedens bilde:

 
Linnie og jeg med forvridde ansikter! Utrolig gøyal app.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!