Ikke enda!!

Er det mulig at tiden har gått så raskt?! Vinterferien er straks over, og jeg føler jeg har fått utrettet langt fra så mye som jeg skulle ha ønsket! Vent litt; jeg uttrykker meg litt feil. Alt det jeg har gjort i vinterferien, har virkelig vært verdt det, men jeg skulle ønske jeg hadde hatt mer tid, for jeg har ikke fått utrettet alt jeg ville fått utrettet! Ok, tunge setninger... glem det; dere skjønte sikkert hva jeg mente...

Denne vinterferien har gått til å treffe mange venner jeg ikke har sett på lenge! Det var utrolig gøy og koselig! Jeg har også fått litt tid til å spille Mario Party på Nintendo 64 - jeg glemmer stadig hvor gøy det egentlig er å spille tv-spill! Og så mange minner jeg har fra dette fra 'bardommen'! Dessuten har jeg sett på tv, sløvet foran dataen, sovet (!), trent, lest i teoriboka og gjort lekser.

I dag har jeg regnet mye matte. Vi har om sannsynlighetsregning nå, og jeg har hatt veldige problemer med å henge med resten av klassen. Derfor måtte jeg ta det igjen i ferien. Og det har jeg klart; jeg regnet alle oppgavene (helt til hvor vi har kommet) - 49 oppgaver + underoppgaver for disse igjen. Skal si det var deilig å få kommet meg gjennom disse! Det tok meg omtrent 5-6 timer.

Nå foregår skiskyting i stua, og Ole Einar Bjørndalen er i farten i dette øyeblikk! Vi snakkes senere...

Take care!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!