Fotballtrening og hjemkomst!

I dag skal jeg på fotballtrening, og jeg har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg. Virkelig! Jeg har jo ikke vært med på én fotballtrening på om lag ni måneder! Når det er sagt, må jeg vel legge til at jeg ikke kan være med på kampdelen, bare teknikken. Men jeg er strålende fornøyd med å bare kunne spille fotball igjen!

I denne anledningen dro jeg derfor hjem til Østmodum igjen - først med Hønefoss-Vikersund-bussen, deretter busskifte i Vikersund stasjon til den kalde Østmodum-bussen for å komme hjem til Askerud Gård. Jeg må innrømme jeg savner å se de kjente og vennlige bussjåfør-fjesene som vet hvor jeg skal av lenge før jeg reiser meg, og det å slå av en prat med de jeg kjenner mest. Jeg savner å kunne sove på Hønefoss-bussen og våkne "på svingen" inn til Vikersund. Og, jeg savner å kunne se på FRIENDS etter skolen. Men i dag fikk jeg sett en halv episode - der hvor Joey finner ut at Monica og Chandler er sammen. Haha, det er så evig bra - In LONDON!! Åh, jeg ler.

Det er ganske kaldt ute nå, men så å si ingenting skal få meg til å droppe denne treninga i dag. Jeg må bare huske å være forsiktig, slik at jeg ikke skader meg på ny.

Ha en storartet kveld!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!