En dag med mange unnagjorte oppgaver!

For en herlig dag dette har vært! Jeg har fått utrettet så utrolig mye nyttig!

Først vil jeg fortelle deg at i dag satt jeg ved siden av Norges mest kjente blogger på bussen til skolen! Så vet du det, hehe...

Dagen startet med norsk, der jeg flittig tok (sikkert unødvendige) notater fra det læreren underviste. Jeg prøver å se det fra denne siden; det er bedre å være føre var enn etter snar - hvis vi plutselig skulle komme opp i eksamen om dette, har jeg i alle fall mine notater å gå etter.

I andre økt hadde vi dans! Gruppa mi - som først besto av fem, men som nå har minsket til tre - danser til sangen Beat It av Michael Jackson. Jeg tror faktisk dette kan bli utrolig bra - alle i gruppa er villige til å gjøre en innsats for teamet, og det virker som om lærerne er fornøyde med oss!

Etter skolen tok Analin og jeg et stort hybelinnkjøp - dagligvarer. Deretter lagde vi den beste middagen på leenge; Tikka Masala. Vi passet godt på slik at ikke brannalarmen begynte å skrike igjen, så vi holdt et vindu oppe samtidig som vi hadde vifta på for fullt. Og heldigvis; den ulte ikke, og maten var fantastisk!

Så måtte vi komme i gang med hybelrengjøringen, for det orket vi ikke i forrige uke (fredag, da vi var helt utslitte etter matteprøva...). Plutselig gikk sikringa på badet, så jeg måtte ta en tur innom hovedhuset. Utleieren hjalp oss, og lyset kom fort på igjen. Da fikk jeg også skjønne hvordan man gjør det også! Plutselig innskjøt han om samtalen over telefon jeg hadde med ham da brannalarmen gikk for en stund siden; han hadde vært i Korea, og det var midt på natten! Uff... så flaut... Men han tok det kult, altså! (innlegget som inneholder denne hendelsen finner du på linken "brannalarmen" litt tidligere i denne teksten.)

Jeg får komme i gang med lekser nå. Begynner å bli litt trøtt, til tross for at jeg sov i 8 1/2 time i natt! Jaja.

Ta vare på deg selv!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!