Mitt år - 2009!

Wow, et nytt år er omme - vi er inne i 2010! Men jeg vil ikke tenke på hvordan 2010 vil utarte seg - ikke enda. Det inneholder nok stress, og jeg vil ikke bekymre meg for det nå; det er fortsatt ferie. Jeg tenkte jeg ville se den andre veien istedenfor; hvordan har 2009 vært for meg?

Anabels høydepunkter i 2009:

* Jeg spiste ikke NOE godteri, brus eller potetgull i løpet av hele året!!
Jeg klarte det, virkelig. Gjett hvordan jeg feiret det da, hehe...

* Analin og jeg lærte oss duetten "In The Light" tidlig dette året, noe som ga oss mange fremtredener. Vi har sunget den på en presentasjon for klassen, i mange gudstjenester og vi fikk den som et eget innslag på Tysklandsturné med Heggen Gospel, der vi sang på scenen foran store publikum!

Analin og jeg synger på en konsert i Tyskland!

* I sommerferien syklet jeg 55 mil sammenlagt!
Det er det meste jeg har syklet noen gang på så kort tid (halvannen mnd)!

* Analin og jeg har skrevet vår første sang! Jeg skrev teksten, mens Analin lagde melodien. Den heter "He Will Forever Last" og handler om Gud som alltid vil være der for deg. Den spilte vi for Heggen Gospel, på et foreldremøte for Åmot-konfirmanter og for familiemedlemmer.* Vi har fått oss hybelleilighet i Hønefoss og en hytte (som ligger 20 min gange fra hjemmet vårt)! Utrolig spennende!

Soverommet på hybelen.

* Rafting med klassen - det er noe av det kuleste jeg har opplevd!!

Jeg har gul hjelm!

* Jeg har fått meg en ny hårsveis - eller rettere sagt; jeg har godtatt håret mitt slik det egentlig ser ut, og har vist meg offentlig med det for første gang i hele mitt liv! Jeg snakker selvsagt om mitt naturlige afro-hår.

* Jeg lurer på om jeg hadde svineinfluensa i mars; da var jeg skikkelig syk i omtrent to uker, og hadde mange av symptomene for denne influensaen. Jeg tok vaksinen i desember.

Jeg er veldig sikker på at jeg hadde alle disse symptomene.

* Jeg var også blant lederne på konfirmant-leir og på MOT-standen på Norway-cup, som året før, noe som var minst like gøy!

* De årlige og koselige stundene på verandaen vår sammen med naboene hvor vi sitter og spiller kort eller terninger i den vakre solnedgangen. Ahh, da er det sommer!

Solnedgangen sett fra verandaen vår!

Resten av denne ferien blir nok preget av lekser, lese i teoriboken for førerkortet, stå på ski og øvelseskjøre. Og å spise godteri, hehe...

Hva er det beste som hendte deg i 2009?

Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år - måtte det beste følge deg i 2010!
~ Bella

"In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away"

Kommentarer

  1. så mye spennende du har gjort i 2009!:)) savner deg sån jeg!<3 gratulerer med hybel, så spennede, og så deilig at dere slipper å reise så langt... håper virkelig du trives der! :D veldig glad i deg søta <3 gleder meg til å se deg igjen! :**

    SvarSlett
  2. Aww, tusen takk, Sunniva! =D Savner deg også!! Jeg trives veldig i Hønefoss ^^
    Veldig glad i deg også <3 Vi må få funnet på noe snart! :)

    SvarSlett
  3. Så moro du må ha hatt det i 2009! Det var et veldig fint ordtak du hadde sist. Likte det.
    Må nesten herme litt, og skrive noe om 2009 på bloggen min også + et lite ordtak ^^

    Vi må sees igjen! Kommer du på cup'en?

    SvarSlett
  4. så godt å høre at du trives! :D ja, det MÅ vi, savner deg sån!^^ skal kanskje starte på hønefoss til neste år, håper virkelig du skal gå der neste år å!^^ skal du? <3 hehe! glad i deg!

    SvarSlett
  5. Ja, jeg fortsetter på Ringerike, jeg;) Så utrolig kult, da sees vi oftere, og du kan komme på besøk til hybelen vår :) Aww, jeg gleder meg allerede!

    SvarSlett
  6. ntåå! <3 så bra <3 ja... gleder meg sån jeg også.. og gleder meg til å se hybelen deres! :D miss u <3

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!