Liten oppdatering før mer lekselesing!

Jaa, jeg vet jeg burde gjøre lekser istedenfor - jeg har tross alt historieprøve i morgen. Men det er blitt en stund siden jeg har oppdatert. Dessuten kan jeg heller sitte lenge oppe og øve.... Jeg har på en måte blitt vant til det nå. Uff, jeg skal forbedre meg her. Jeg har bare ikke fått leksemotivasjonen tilbake etter ferien enda. Jeg skal skjerpe meg til neste uke! Håper jeg.

I breddeidrettsøkten i dag begynte vi med en ny idrett, nemlig innebandy! Det var fantastisk gøy, og jeg følte jeg fikk til noe i løpet av denne økta! Nevnte jeg forresten at jeg for første gang fikk ansvaret for å holde oppvarmingen for klassen? Omtrent ingen hørte på meg, slik jeg hadde ballettsprell bortover gulvet (internt), men jeg ble i alle fall god og varm! Nok om det. Da vi spilte kamp, klarte jeg å score! Det var skikkelig gøy! Midt i kampen ble jeg byttet inn, og så på resten av kampen. Etter kampen, kom en på laget mitt bort til meg (fra 3. klasse) og sa at det gikk bedre med meg utpå enn da han selv spilte. Jeg var ikke helt sikker på det, men det var utrolig koselig at han sa det likevel! :)

Analin har snakket om at vi skal melde oss på UKM (ungdommenes kulturmønstring), at vi skal synge duetten "Broken Strings". Hva syns du? Burde vi gripe tak i sjansen? Har du ev. andre duetter som kunne være relevante for oss? Fristen for påmelding er den 15. januar; til FREDAG, så det begynner å haste nå.


Nå må jeg få gjort litt historielesing før jeg får altfor dårlig samvittighet. Ha en flott kveld! Det skal i hvert fall jeg ha. Jeg skal nemlig kose meg med historie!

Take care!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!