Opplevelsestur til Dagali med 2IDA!

DAG 1 - Rafting!

Da vi kom frem til Dagali, var det litt dødtid før vi skulle ut på rafting. Skal si jeg var nervøs da vi kjørte buss til startstedet, og det ble ikke bedre siden vi kunne se vannet der vi skulle rafte! Alle bølgene, strykene og vannfallene på flere meter! Det ble til at jeg skulle sitte i en båt med 4 andre + engelsk guide. Instruksene guiden gav oss, var enkle:
"Forward" og "backward" - alle padler forover eller bakover
"Right forward, left backward" - høyresiden padlet forover , mens venstresiden padlet bakover
"Get down!" - alle i båten måtte legge seg ned da det var fare for å dette ut (vi snakker om vannfallene)!

Heldigvis gikk det veldig bra. Ingen i klassen falt uti vannet mot sin vilje. Raftingen var vått og kaldt, men det var virkelig verdt det!

På kvelden lekte vi 'Boksen Går', der jeg var den eneste av jentene som var med. Det var veldig minnerikt og gøy - jeg hadde ikke lekt det siden barneskolen! Det ble ekstra gøy da jeg klarte å ta boksen en gang, hehe.

DAG 2 - Go-kart og rappellering!

Jeg må si jeg ikke hadde gledet meg stort til å kjøre go-kart - minnene jeg har fra de andre gangene jeg har gjort det, er at jeg hele tiden fikk det blå flagget (at jeg kjørte for sakte), og at jeg lå nederst på tabellen. Men dette var noe helt annet! På øvelseskjøringen, var jeg faktisk den på gruppen som hadde den raskeste rundetiden! Da vi skullle kjøre cup, begynte det å regne, som gjorde at banen ble ekstra glatt. Og det ble ikke bedre da bilene vi brukte ikke funket, så vi måtte bruke andre biler som kjørte 20 km/t raskere! Laget mitt tapte, men det var utrolig gøy å kjøre, og det er vel det som teller!

Så var det tid for rappellering. Jeg og noen få andre hadde valgt å rappellere fra 45 meters høyde, i stedet for å drive med elvebrettkjøring. Jeg valgte å rappellere, for jeg har ikke gjort det før, også er jeg ikke spesielt glad i nærkontakt med vann. Men rappellering var gøy! Til tross for at jeg hadde strammet beltet rundt livet så hardt at det var vanskelig å puste, kom jeg meg helskinnet ned på et vis.
På kvelden lekte vi Røveflagget, før vi hadde en koselig samling rundt bålet der Analin (og Ruben) spilte gitar mens resten av klassen sang eller hørte på.

DAG 3 - fjelltur + hjemreise

Jeg følte meg ikke bra i det hele tatt denne morgenen. Jeg var allerede småsyk før jeg dro på denne klasseturen, men ble verre i løpet av disse få dagene på Dagali. Jeg hostet konstant og brakk meg tre ganger bare da jeg skulle gå bort til doen. Heldigvis følte jeg meg bedre av å gå fjellturen. Det var deilig å få gått litt, også var det en flott utsikt!

Da vi kom ned igjen, var det stor dødtid før bussen kom. Da balanserte vi på slakk line. Jeg prøvde meg litt, og slet en del. Men det var faktisk to i klassen som klarte seg over hele linen.

Omsider kom bussen, og etter et lite uhell med bagasjeluken, dro vi av sted på vei hjem igjen. Det var en slapp stemning i bussen - alle ventet nok på å komme hjem til den gode og varme sengen sin.

Denne klasseturen har vært utrolig opplevelsesrik, sosialt og fantastisk, og jeg tror ikke jeg har vært en del av et så bra klassemiljø før! Jeg er kjempefornøyd med kontaktlærerne og veldig glad i medelevene mine. Åh, jeg kan ikke vente til neste klassetur, og selv om det er en skitur (noe som jeg er helt amatør i), kan det ikke bli så ille når jeg er sammen med klassen min!
"I believe in angels, the kind that Heaven sends. I'm surrounded by angels, and I call them my best friends."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!