Konklusjon på "Det vanskelige valget"

Et herlig vær til en herlig dag! Om to timer skal jeg dra for å være leder på en konfirmantleir - en halv km fra der vi bor (har forresten enda ikke fått pakket)! Jeg gleder meg enormt! Jeg husker da jeg var det i fjor. Det var kjempespennende å ha en lederstatus, og det var så mange koselige og hyggelige konfirmanter!

lager jeg middag. Jeg lager det egentlig aldri, for jeg kommer så sent hjem fra skolen... Men i dag var jeg ferdig på skolen klokken 11:10, så man kan si jeg da rekker å nyte dagens gode sider (selv om jeg bare sitter inne...)!

Vi hadde en matteprøve i dag - om algebra og logaritmer. Det gikk vel for så vidt greit, men jeg slet ganske bra på to oppgaver... En av oppgavene var noe rundt: "Bestem a og b når likningen er x^3-ax^2+bx+6, og x=2 og x=-1 skal være mulige faktorer". Herlighet - skal si jeg satt lenge med denne oppgaven!

Etter prøven var det tid for møtet med toppidrettslæreren om det vanskelige valget (mer informasjon om 'dette vanskelige valget', finner du på en av mine tidligere blogginnlegger - her ). Konklusjonen til læreren var noe helt annet enn det jeg hadde forventet meg! Altså, han sa at jeg burde bytte over - det var det beste for meg, karakterlig sett, og det var jeg jo så klart enig i (sukk). Men Analin skulle fortsette på toppidrettslinjen! Hun har bare en ankelskade, og han satset på at hun var klar igjen etter høstferien! Så, mens jeg begynner på bredde, fortsetter Analin på topp. Dette blir en spesiell situasjon for oss. Meget spesiell.

Men kanskje det er bra for oss å splitte hverandre? En eller annen gang må vi jo det. Jeg prøver å se det fra den positive siden. Kanskje jeg nå, endelig, får vist meg litt frem i de sportslige fagene.

Etter møtet måtte jeg snakke med lederen for idrettslinjen, som sa at han var noe uenig i at jeg skulle bytte... Han mente det ikke var nødvendig; skaderisikoen var likedan på bredden. Jeg skulle stikke innom ham på mandag for å få endelig svar. Lurer på hvordan dette skal ende! Hvorfor skal det være så innviklet og vanskelig?

Jaja, jeg får fullføre middagen nå og begynne å pakke. Jeg burde egentlig få gjort litt lekser også, men det har jeg nok ikke tid til i dag. Jeg tenker jeg heller tar med noen leksebøker, slik at jeg kan lese litt om natten når jeg skal være nattevakt, hehe!

Ha en flott helg, alle sammen! :-)
- Anabel

"Courage is the power to let go of the familiar"

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!