Hybel i Hønefoss?

Tenk det - jeg har nå i det siste lurt og fundert på om det er smart av meg å ha en hybel i Hønefoss!

Skoleåret mitt i fjor besto av at jeg var i klasserommet til langt over skoletid (vi snakker om timevis etter skoletid) for å drive med lekser. Det var jo kjempepraktisk for meg siden jeg bor så langt unna skolen - å måtte slippe å drasse med seg en haug med skolebøker den lange veien hjem. Hvis jeg ikke ble igjen på skolen, tok jeg bussen hjem og drev med lekser til langt ut på natten. Jeg snakker seriøst langt ut på natten! Hvis jeg hadde viktige prøver dagen etter, kunne jeg bli sittende oppe til 2-3 om natten, som tilsvarte søvn på 3-4 timer! Jeg har hørt at jeg burde få 8 timers søvn hver natt, og jeg var HELDIG om jeg fikk 7-8 timers søvn. Det var VANLIG med 5-6 timer og hvis det ble NATTLESING; 3-4 timers søvn.

Du tenker sikkert 'hvordan er det mulig?', og jeg skjønner det knapt selv. Men jeg skal innrømme jeg noen ganger sov på bussen til og fra skolen (underkant av to timer tur/retur hvis jeg sovnet med én gang), jeg pleide å sove en time om kvelden da jeg kom hjem fra skolen, og fikk ofte over 20 timers søvn i helgene. Det blir jo en del søvn der, men det verste var (og fortsatt er) at jeg blir så trøtt av å sitte på bussen, som gjør at jeg ikke orker å begynne med lekser rett etter skolen (også mye pga for lite søvn). Derfor sov jeg hjemme og begynte med lekser sent. Jeg havnet i en ond sirkel som var vanskelig å sno seg ut av.

Men dette vil jo ordne seg hvis jeg får meg en hybel! Jeg kan også komme meg lettere til Elixia og trene der, noe som er utrolig nyttig for meg. Dessuten har jeg på ingen måte lyst til å ha et så hardt skoleår som jeg hadde i fjor. Forrige skoleår var stress. Jeg slet meg virkelig fullstendig ut.

Jeg skal så klart ha hybelen sammen med Analin. Jeg har søkt meg litt frem og tilbake, og funnet en bra hybel bare noen hundre meter fra skolen. Kjempepraktisk!! Den ser veldig bra ut, og koster 5000 kr mnd + et depositum på 10 000 kr. Det er jo litt dyrt, men jeg får forhåpentligvis bo-stipend - jeg bor jo over 40 km fra skolen (som er ett av kravene for å få bostipend)! Hvis ikke, må jeg si farvel til denne tanken.

Men hva syns dere? Er dette et bra valg for Analin og meg?
Take care, folks!
~ Bella

"What seems the right thing to do could also be the hardest thing you have ever done in your life."

Kommentarer

  1. Wow!
    Kjempekult om dere flytter til Hønefoss! Skjønner at du ikke orker det stresset der, ass. :P Jeg sover vanligvis 7,5 timer når det er skole, jeg.

    SvarSlett
  2. Hehe :) Hadde vært bra hvis vi fikk det, ja!
    Selv om det kanskje er mer søvn enn meg, burde du fått enda 1 time mer...:P Vel, vi overlever nok, Nic ;)

    SvarSlett
  3. Det synes jeg du bør! Da blir det mer tid til lekser, jobb, skole og VENNER :)

    Du sier at det kostet masse: tenk på hvor mye dere bruker på buss, bil og tid alle dager!

    SvarSlett
  4. Du har så rett, så rett! :)

    Problemet er å finne en hybel sentralt i Hønefoss - de fleste er allerede opptatt... Men forhåpentligvis finner vi en snart ;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!