Mitt takkebrev til Gud

Kjære Gud.

Takk for at du har vært med meg de siste dagene. På min nattreise til Bergen, der jeg tok et underlig valg hvor ting kunne ha endt fryktelig ille. Jeg kan ikke fatte at jeg lot det skje. Det må ha vært du, Herre, som så til meg og passet på at jeg hadde det bra. Jeg kan virkelig ikke forstå noe annet.

Takk for at du var med min kjære tvillingsøster da hun skulle forsvare masteren sin. At du styrket henne til ikke å glemme alt hun har jobbet så hardt for. Hun klarte seg med glans! Nå kan hun endelig senke skuldrene og glede seg over hverdagene uten presset fra masteren. Og det så innmari velfortjent. Takk for at du var med henne de 40 minuttene i møtet med både intern og ekstern sensor.

Og takk for at koret mitt og jeg fikk laget en så strålende konsert i kveld! Jeg følte jeg hadde kontroll på sangene og bevegelsene slik at jeg kunne smile og glede meg over konserten uten så store nerver. Takk for alle de flotte vennene jeg har fått meg her i koret. Som verdsetter meg, bryr seg om meg, og er glad for den jeg er. Det betyr virkelig så mye for meg. Takk for at jeg kan føle meg som en ressurs for koret og for at jeg kan kan føle meg som en del av koret.

Kjære Gud, takk for at du følger meg gjennom livet mitt. Du ser mine bekymringer og mine vonde og såre tanker, så vel som du gleder deg over mine fremskritt og oppturer. Jeg er så glad jeg har Deg i livet mitt. Tusen takk.

Amen.

Øyeblikksbilde.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!