Gledelige øyeblikk i hverdagen!

I mitt prosjekt "finne frem og bruke alle kjoler og skjørt fra klesskapet", finner jeg mange små skatter jeg hadde glemt jeg hadde. I dag fant jeg den grønne kjolen som jeg kjøpte for åtte år siden, og den satt like godt på den dag i dag som for åtte år siden! Tenke seg til. Etter å ha ryddet leiligheten i kveld, skulle jeg gå ut med søpla. Rett utenfor blokken var det små barn som lekte. Ei av jentene så veldig på meg før hun utbrøt: "Du er pen!" Jeg ble fullstendig overrumplet, men smilte og takket. Deretter gliste jeg meg hele den lille veien bort til søppeldunkene. Så utrolig koselig! Det gjorde meg virkelig så glad.

Litt uklart, men greit nok. Dette er meg sommeren 2010!

Og dette er dagens øyeblikksbilde! Åtte år mellom bildene ble tatt.

Og så! Jeg veeeet at jeg har snakket mye om trening, så jeg prøver å holde meg unna dette emnet. Men nå må jeg bare fortelle om noe! Gjennom alle mine økter på treningssenteret har jeg merket at jeg har sett den samme fyren hver gang jeg trener dersom jeg trener på formiddagen. I begynnelsen tenkte jeg det var morsomt og tilfeldig, men etter hvert merket jeg at det var et hyggelig selskap og en slags trygghet da jeg så ham. Vi hilste aldri på hverandre - fikk kun så vidt blikkontakt nå og da - men det ga meg likevel en følelse av at jeg ikke var helt alene på mine ensomme treningsøkter på senteret.

....helt til treningsøkten på søndag. Da hilste han plutselig på meg! Etter at jeg har trent på senteret titt og ofte siden august i fjor hilste han omsider på meg! Jeg smilte og hilste tilbake. Jeg ble overlykkelig! Endelig kunne jeg også føle meg sett! Så var jeg på trening igjen dagen etter, og da dro denne fyren og jeg tilfeldig fra senteret samtidig. Da begynte vi å prate sammen også! Jeg fikk vite litt om hans bakgrunn og han fikk vite litt om meg og mine knær. Det viste seg at han trente hver eneste dag! Til min store overraskelse sa han "jeg ser at du også er flink til å trene." Han hadde faktisk latt merke til meg! Jeg trodde ingen la merke til meg! Haha, dette høres sikkert latterlig ut, men jeg satte veldig pris på det. Jeg vet jo nå at livet er såå mye mer enn trening, men dette var virkelig et høydepunkt i min treningshverdag! Jeg skal på trening igjen i morgen, og jeg syns det er så godt å vite at jeg kan ha noen som jeg kan hilse på, noen som kjenner meg igjen. 

I morgen skal jeg også på dobbel-date med Stig, Linnie og Oddo, og vi skal se på premieren av "Jurassic Park" på Vika Kino! Vi så 1'eren i kveld, og jeg tok som vanlig ganske av i stolen da action-scenene fant sted. Jeg lever meg så altfor inn i filmer... Merker jeg er spent på hvordan jeg takler en slik film på kino. Uff, jeg håper jeg klarer å holde fatningen sånn noen lunde. Bare jeg ikke lager noen scene i salen, haha.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!