Søndagsfyll!

Hei og hopp! Oddo har dratt til Sandnes, og jeg gjør mitt beste for å fylle dagene slik at jeg slipper å drukne i ensomhet, hehe.....neida. Jeg trives i eget selskap også, men i dag hadde jeg iallfall ikke lyst til å ha en "alene hjemme"-dag!

Formiddagen hadde jeg planlagt å svømme med ei venninne, men 45 minutter før vi skulle møtes, avlyste hun. Siden jeg bor et stykke fra sentrum, var jeg jo allerede på vei med T-banen med alt pakket og klart! Dette skulle likevel ikke forhindre meg i å få en svømmetur! For at ikke turen skulle bli forgjeves, fant jeg ut at jeg tok svømmeøkten alene! Nå var jeg jo fri til å velge svømmehall, og jeg tenkte jeg skulle prøve meg på Tøyenbadet. Jeg tittet ut av vinduet for å se hvor langt vi var kommet med banen, og til min store overraskelse så jeg at vi akkurat hadde ankommet Tøyen! Jeg hoppet av T-banen og fortsatte mot Tøyenbadet.

Da jeg kom ut, så jeg Tøyenparken, og minnene blusset opp innvendig fra da Fernanda og jeg var på joggetur her for et par år siden! Åå, det var skikkelig koselig!


Minner fra da jeg jogget her med gode Fernanda! Jeg syns å huske jeg også løp intervaller opp denne bakken! Åå, så gøy!

"Bort på bakken, badet står - eige skap og lås eg får!"

Aldri før har jeg vært på Tøyenbadet, og størrelsen på bygget overveldet meg! Korridorene var enorme, og garderobene var enda større! Jeg var seriøst redd for at jeg skulle gå meg bort, haha! Etter en rask dusj (samt spurt etter veien) fikk jeg kommet meg til svømmehallen. Så begynte lengdene. Jeg merket fort at det var lenge siden sist gang jeg svømte, og jeg følte meg en kløne i vannet. Jeg la bak meg 700 meter før jeg ga meg. På den siste lengden klarte jeg å svelge feil, og jeg gispet etter pusten de siste ti meterne. Det var ekkelt! Jeg har alltid hatt en slags frykt for vannet, men jeg syns det er godt å svømme en gang iblant for å overvinne min egen frykt. Men det er nok jogging som trekker det lengste strået! I hvert fall nå som fotball er long gone.

Etter svømmeøkten hadde jeg tenkt til å besøke mormor! Jeg tok en rask telefon til henne, men det viste seg at onkel og tante hadde kommet meg i forkjøpet og tatt henne hjem til seg. Da dro jeg hjem, og det var egentlig litt greit det også. Jeg merket jeg var sliten i kroppen etter treningsøkten.

På vei hjem igjen.

Klokken er jo allerede 14! Kl. 16 skal jeg ut på joggetur med Sara og Johanna i Frognerparken igjen, og det gleder jeg meg veldig til! Jeg håper i alle fall denne planen går som planlagt, hehe. Jeg får hvile kroppen litt nå, slik at jeg blir klar for en ny treningsøkt om et par timer!

Lag en god søndag!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!