Oppsummering mars 2017.

Månedens høydepunkt: Åh, det er så innmari mange!

- Bo så sentralt som Oddo og jeg gjorde på Majorstuen, i selveste Bogstadveien! Treningssenteret 3 minutters gangavstand unna, butikken 4 minutters gangavstand unna, og Majorstuen-krysset 7 minutters gangavstand unna, som kunne ta meg med nesten hvor som helst i Oslo!

- Årets første joggetur ute!! Det er jo dette jeg har trent meg opp til i hele vinter, og det er helt fantastisk å løpe ute igjen! Jeg fikk også med meg noen herlige joggepartnere i Sara og Johanna! Jeg håper vi får til å gjenta dette! Og det var jo helt nydelig å jogge 1 mil i strekk på 1 time!

- All tiden sammen med familien min hjemme i Modum! Åh, hvor mye denne tiden betyr for meg!

- Å bli spurt av presten i Majorstuen Kirke om jeg ville være med i ledergruppen på "Suppe og messe"! Jeg har takket ja, og jeg ser virkelig frem til arbeidet med dette!

- At jeg har tatt tak i mitt eget liv.

Månedens nedtur: Aberet med å bo så sentralt, er jo at det er så lett å bruke mye penger dersom man ikke fører budsjett, hehe. Men herlighet, jeg har virkelig ingen økonomiske problemer, tvert imot!

Månedens modigste hendelse: Da jeg var medliturg med presten for Majorstuen Kirke i torsdagens "Suppe og messe"! Jeg håper jeg får til å skrive litt om dette senere, det var så gøy!

Månedens gullkorn:
"Jeg har alltid litt bustete sveis om morgenen..."
"Mm, jeg pleier også å se ut som en dass om morgenen!"

Månedens latterkick: Det er ganske sjelden jeg får skikkelig latterkick, men når jeg får det så ler jeg så kraftig og hjertelig! Oddo forteller at latteren min har en tydelig diksjon, sånn tegneserie-aktig: med tydelige H'er og A'er. Haha, det var faktisk ganske godt beskrevet!

Anyway, den gangen jeg fikk månedens latterkick var hjemme hos familien. Steinar og Linnie hadde vært i Oslo tidligere denne måneden og vært på visning i NRK-studio. Linnie hadde lagt ut et bilde på Instagram fra da hun var på visning i NRK-studio, med en Lindmo-plakat bak seg, og skrevet i teksten: "Følg ekstra godt med på Lindmo i kveld!". Siden jeg ikke har Instagram, viste Linnie meg bildet fra mobilen sin.

Meg: "Så kult! Var du der?"
Linnie: "Nei, men jeg tenkte jeg skulle se hvor mange som ville kommentere på bildet.."
Mamma fra sofaen bak oss, utbrøt plutselig: "Var du ikke med der?? Jeg som også så på reprisen av programmet for å virkelig se om jeg så deg der blant publikum!"

Herlighet, som Linnie og jeg lo! Det var helt fantastisk!

Jeg har dilla på: Trene godt og mye med riktig motivasjon og gode treningsmuligheter!

Månedens mest spilte låter: "Singing in the rain" med Simple Plan! For en 'feel good'-låt!

Månedens bilde:


Skikkelig kvalitetstid sammen med den kjære familien min!
Åh, hvor heldig, takknemlig og velsignet jeg er!

- Bella.

Kommentarer

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Hahah, sykt morsomt! Hvem stod bak kommentarene på Månedens Gullkorn?? :D

    SvarSlett
  3. Det var en absurd, men morsom, dialog mellom meg og Belle. Jeg kan trygt si at jeg kom verst ut av den samtalen.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!