Motivert for trening!

Hei igjen!

Morgenen begynte med en liten treningsøkt i leiligheten: styrke for hele kroppen. Jeg brukte Linnies øvelser som jeg har brukt før (beskrevet øvelsene i et tidligere innlegg som du kan lese HER), og de var enormt harde!! Lenge siden sist, det var merkbart. "Wall sit" var smertefullt allerede etter 20 sekunder! - men det sier kanskje litt mer om meg, haha. Uansett, det var godt å gjøre øvelsene, og beina trengte det så sårt. Jeg har merket etter alle joggeturene mine i det siste at beina virkelig har hatt behov for å bli styrket opp igjen.


Klar for en liten treningsøkt!

Apropos trening (beklager det blir så mye om trening for tiden, men dette er et av de største høydepunktene i hverdagene for tiden!), så lagret jeg en ny app på mobilen min. "Runkeeper" heter den, og jeg fikk den anbefalt av ei korridorvenninne fra Diakonhjemmets glade dager. Denne regner ut hvor langt du har løpt ved bruk av GPS, og loggfører alle øktene dine! Jeg skriver en liten logg etter hver økt (hvordan økten føltes på kroppen, hvor jeg løp, etc.). Her forleden fant jeg plutselig ut at app'en også hadde månedlige utfordringer som jeg kunne godta!! For en herlig motivasjonsfaktor! Så i løpet av april skal jeg både løpe en distanse på 5 km og 10 km! Jeg merker jeg gleder meg allerede! Det stod at hvis jeg gjennomførte dem, ville jeg være med i trekningen av en premie (app'en registrerer jo hvor langt jeg løper med GPS), men jeg så at det var et fem-sifret antall som hadde godtatt utfordringen, så sjansen for å vinne er minimal. Men det er jo ikke det som er poenget heller! Det er jammen godt å vite at det er den indre motivasjonen som driver meg!

Siste nytt om Oslo: T-banen er stengt mellom Stortinget og Majorstuen, og det vil bli et styr å komme meg på jobb. Eller enda verre: å komme meg hjem fra jobb. Men jeg tror jeg har funnet den beste og tryggeste ruten for meg. Det blir kun to bytter (fra buss til bane), og det er helt overkommelig. Men jeg må bruke en 40 minutter mer på transport til og fra jobb (100 minutter totalt) - og på kveldsvakt vil det si at jeg ikke kommer hjem før tidligst midnatt! Det er godt det bare gjelder for i dag og i morgen.

Nå er tiden inne for at jeg sakte kan begynne å gjøre meg klar til å dra på jobb. Lag en god dag i dag!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!