Julepynting i leiligheten!

Åh, herlighet! Hvor mange uker jeg har gledet meg til denne helgen! Med morgendagens lysmesse og innledning til den gode adventstiden som venter, er det på sin plass å begynne med juledekorering i leiligheten også! Vel, vi burde e-egentlig begynne i morgen da det faktisk er 1. søndag i advent, men siden mye av den dagen går med til øving til lysmesse, var det ikke vanskelig å overtale Oddo å begynne julepyntingen i dag istedenfor! Og siden da har Bella tent julegløden i seg selv og vært i fyr og flamme hele kveld, samt at julemusikk har stått på full guffe under hele julepyntingsprosessen (neidaa...måtte jo ta litt hensyn til Oddo også, hehe....)!

Verken Oddo eller jeg hadde noe juledekorasjon hver for oss, så vi har flere dager vært på julegave- og julepynteshopping. Tidligere har min tid i Oslo i desember-tiden kun gått med til nitrist eksamenspugging, og jeg har ikke fått julestemningen før maks tre dager før julaften - når jeg har kommet hjem til mamma og pappa etter å ha gjennomført alle eksamener. I år slipper jeg alt av det depressive eksamensstresset, og jeg kan tillate meg selv å komme i julestemning mye tidligere! Åh, hvor deilig det er å kjenne på julefølelsen som brer seg som glede og varme i kroppen min, og det uttrykker seg i brede smil og ekstasehopping for Bellas del!

I dag stakk Oddo og jeg en tur til Alnasenteret og fikk handlet nye og flotte gardiner som egentlig kan passe året rundt, juleduker og fått unnagjort flere julegaver til kjente og kjære, i tillegg til å ha planlagt mange av dem. Vi har ikke begynt i desembermåned enda, og likevel er mye på (jule)stell allerede! Jeg tror jeg aldri har vært så godt og tidlig forberedt til jul før enn nå!

Da vi kom hjem, begynte jeg med julepyntingen med én gang, selv om Oddo foreslo å hvile litt først etter timene tilbakelagt på kjøpesenteret. Han kunne ikke fatte hvor energien min kom fra, haha! Her kan dere se hvordan leiligheten har blitt - kanskje litt inspirasjon for dere også?

Adventslysene våre satt i dekorsand!

Stuebordet i stuen.

Vi har selvfølgelig kjøpt julestjernen! 

Glassbolle med dekorsand, telys og juletrær!

Adventskalendere må selvfølgelig til! Den beste sjokoladen får man kun på denne tiden av året! Snart får jeg min egen adventskalender sendt i posten fra mamma mi, og det blir nok et annet innlegg om det senere.

Vår vakre stue in the style of Christmas!

Så må jeg fremheve kveldens kreative mesterverk à la Bella! Jeg mener virkelig ikke å virke helt dust, men jeg ble skikkelig stolt av produktet mitt! Jeg kjøpte noen fine adventsservietter for noen dager siden, men vi har ikke noen serviettholdere - så da må man lage det! Jeg pleier å ta vare på tomme doruller, fordi disse pleier å være type "praktisk for alle slags anledninger"-produkter. Det er ganske utrolig hvor mye man kan lage av disse! - og denne gangen ble det serviettholder!

Doruller klippet nøye til med IKEA-serviett limt utenpå for estetikkens skyld...

....et voilà: resultatet blir en hjemmelaget servietterholder!

Åå, nå kom "Julkorte" av DDE fra julespillelisten min fra Spotify på ørene (Oddo ble lei av julesanger nå, haha)! Og med det vil jeg nyte sangen og si takk for meg! Jeg ønsker dere en god kveld videre! Husk at vi har lysmesse med Kor Major i morgen - en gudstjeneste hvor koret har mye av regien med sanger og diverse! Jeg lover å få deg i julestemning og godt humør hvis du tar deg turen! Jeg skal ha tekstlesning fra Bibelen også for forsamlingen, så det er jo litt stas! Majorstuen Kirke kl. 19:00 søndag, 27. november - jeg håper jeg ser deg der!

Øyeblikksbilde.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!