Halloween-helg!

Denne helgen tilbrakte Oddo og jeg sammen, og vi formet den i halloween-style! På lørdag var begge ganske reduserte som vi har en tendens til å være første helgedag etter en lang uke, men jeg fant meg selv litt rastløs også. Jeg tok meg derfor tid til å finne frem tegnespiren i meg, og denne gangen var det Belle fra "Beauty and the Beast" som ble min inspirasjon!

Belle.

På lørdag kveld var det tid for å stikke til sentrum og teste ut hvor modige vi egentlig var. Turen gikk nemlig til Chateau Neuf, til Nordens største spøkelseshus, og vi ville vente oss levende monstre, skumle klovner og blodige zombier som gjorde sitt beste for å skremme vannet ut av oss! Det var helt fantastisk kult, og jeg lot meg bli drevet med av den artige og trygge frykten som ljomet gjennom kroppen min i spenningen over hva som ventet rundt neste hjørne. Det var spesielt denne ene zombiejenta som ikke ville la oss være i fred, men fulgte rett etter meg hakk i hæl! Hun skjønte nok at jeg var av den skvetne typen: "Oddo, hun følger jo etter oss!"...."Oddo, hun vil jo ikke slippe taket på oss!", og så skrek hun rett i ansiktet mitt, og jeg skrek like herlig tilbake, haha! Det var helt vilt moro, og jeg ser frem til å komme tilbake igjen neste år!

Oddo og jeg overlevde spøkelseshuset!

Da vi kom hjem igjen var vi fortsatt i halloween-humør, og vi satte derfor på skrekkfilmen "Poltergeist". Til vår store skuffelse var denne filmen skikkelig lavmål. Den inneholdt de fleste skrekkfilm-klisjeer og slutten var helt latterlig. Jeg fant meg selv le under filmen grunnet handlingen i seg selv, og det sier litt - altså når jeg begynner å le under en skrekkfilm! Det ble en litt laber avslutning på en ellers så fin kveld, men søndagsfilmen skulle bli bedre. Langt bedre.

Søndag begynte med gudstjeneste i lokalkirken. Det var første gang jeg var med, og ikke hjalp det at jeg var alene. Gudstjenesten var fin, og de hyggelige menneskene i menigheten favnet om meg og virkelig satte pris på et nytt og ungt tilskudd til menigheten. Jeg ser frem til å komme tilbake igjen!

På kvelden valgte vi å se filmen "The Conjuring 2". Denne hadde vi hørt hadde fått gode anmeldelser, og dessuten har regissøren laget flere filmer som vi går gode for. Vi håpet derfor på en bedre filmopplevelse. Filmen begynte med høy puls, og det bevarte den gjennom hele filmen! Den hadde med flere tvister som jeg ikke har sett i skrekkfilmens verden før, og det er alltid kult! "The Conjuring 2" ligger virkelig blant toppen av de beste skrekkfilmene jeg har sett! Denne anbefaler jeg virkelig hvis du vil bli skikkelig skremt en kveld! Filmen ga en utrolig god avslutning på halloween-helgen vår! - og jeg merker jeg blir litt småredd av å tenke på den tiden jeg må være i leiligheten alene når Oddo og jeg jobber motsatt av hverandre, hehe. Så vil jeg avslutte dette innlegget med en småcreepy snapvideo - det er rart hvordan appen klarer å finne ansikter ut av ingenting.


- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!