Flott respons på fremlegget mitt!

I dag hadde jeg fremlegget av en pasientcase jeg nevnte så vidt i forrige innlegg. Fremlegget var for veiledningsgruppen min, altså med lærerveileder og andre studenter. Herlighet, så nervøs jeg var, jeg fikk omtrent ikke sove i natt! Til tross for alle nervene jeg hadde, viste det seg at fremlegget mitt overgikk alle forventninger! En annen jente i gruppen applauderte meg, og læreren virket tydelig fornøyd med presentasjonen min: med kommentarer som "Du var knakandes flink, Anabel" og "du hadde et nydelig fremlegg som du kunne ha holdt på et tverrfaglig team (med leger, fysioterapeuter, psykiatrisk team, ernæringsfysiolog, etc.)" sier det seg veldig godt selv at jeg er fornøyd med dagens prestasjon! Jeg ble overlykkelig over at det gikk så bra som det gjorde! Jeg må holde fast på denne gleden og stoltheten jeg kjenner på nå. Jeg kan ikke la meg ta fra meg denne gode følelsen.

I kveld tenkte jeg å stikke på konserten til Sølve, dirigenten i koret mitt. Til tross for at regnet øser ned og at jeg ikke har paraply i skrivende stund, gleder jeg meg til konserten. Jeg håper han spiller sin nye singel, "Fly Away", den er så nydelig! Det hadde vært fint å høre live-versjonen av den.

- Bella.

[Epilog: Jeg skrev "Fly Away", men jeg mente selvfølgelig "Hidden Places". Det gikk litt fort da jeg skrev, måtte skynde meg ut for å rekke å henge opp tøy før konserten. Nå har jeg kommet hjem igjen, og det var en helt nydelig konsert, Sølve har en utrolig flott og stødig stemme! Hans enorme spekter på stemmebåndet imponerer meg veldig, og det fikk meg til å smile flere ganger. Mot slutten sang han den vakre favorittlåten min, "Hidden Places", og da falt det en tåre ned fra øyekroken min. Jeg tror jeg smilte meg gjennom hele sangen. Konserten avsluttet med låten "Fly Away", og det er også blant favorittlåtene mine av ham. Takk for en herlig konsert, Sølve! Det er alltid like gledelig å høre deg synge.]

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!