Deilig middag med Oddo!

I dag fikk jeg hyggelig besøk av Oddogutten min! Så koselig å ha ham her hos meg igjen. Jada, jeg vet det kun er to dager siden jeg så ham sist, men når tankene vandrer, kan det virke som en evighet siden likevel. Det var i alle fall godt å være gjenforent!

Stakkar gutten var sliten etter en lang dag på jobb, så jeg beordret ham til å hvile seg i sengen mens jeg skulle diske opp med middag. Jeg hadde gledet meg til å lage denne middagen, og det ble jo bare enda mer stas da jeg skulle den til ham også! Jeg skyndte meg inn på kjøkkenet og begynte kokkeleringen.

Etter omtrent en time, hadde jeg klart å diske frem fiskekaker, stekte potetbåter og grønnsaker og en saus som jeg spiste hos Fernanda som jeg falt helt for. Det så deilig ut, og jeg skal flate meg si at det var deilig også! Jeg tok noen bilder, men det så helt nasty ut, paradoksalt nok, så jeg dropper det, hehe. Nå skal det jammen bli godt å legge seg! Jeg håper jeg får mer søvn enn i går, men det skal vel ikke så mye til......i og med at jeg da kun fikk 4-5 timers søvn.

Morgendagen kommer også til å rase av gårde med skolearbeid og romrydding om morgenen og kveldsvakt på ettermiddag/kveld. Får lite tid til å sette meg ordentlig ned med eksamenen, men jeg satser på å jobbe mye med den i helgen som kommer. Jeg har jo grunnlaget! Det gjelder bare å komme i gang med skrivingen.

- Bella.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!