Flott midtevaluering!!

Hurra meg rundt, nå er jeg glad! Og i tillegg stråler solen ute når en båttur venter meg senere i dag! Herligheeet, hvor lykkelig jeg er!

Øyeblikksbilde.

Jeg hadde en veldig fin vakt på sykehuset i dag, og selv om det virket overveldende i begynnelsen, gikk det seg meget godt til i løpet av dagen! Til første dag med nytt mønster, er jeg stolt av hva jeg mestret! Jeg måtte stikke litt tidligere fra sykehuset da jeg hadde midtevaluering i dag. Tenk det, allerede! Tiden har gått utrolig fort! Både lærerveileder og praksisveileder var til stede, og jeg merket jeg var spent. Men til min store lettelse var det faktisk ingenting å være bekymret for! Jeg fortalte om mine egenvurderinger og ga begrunnelser for dem, mens praksisveileder støttet opp under det jeg hadde å si - og føyet på mer! Han hadde til og med vurdert meg til toppkarakter på ett av punktene!! Jeg hadde vært veldig kritisk til meg selv da flere av vurderingskriteriene mine ble satt en karakter høyere.

Nå må jeg haste videre for å spise middag med Charlotte og senere hjelpe henne med å dirigere et TenSing-kor! Hehe, jeg må nesten smile for meg selv når jeg forestiller meg at jeg står foran et kor og veiver med armene i et forsøk på å lære tenåringene å synge en flerstemt låt. Men Charlotte spurte meg fordi hun har troen på meg, og jeg skal selvfølgelig gjøre mitt beste! Jeg gleder meg i alle fall enormt til i kveld og er spent på hvordan det vil utarte seg!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!