Slit med forskningsartikler..

I dag var det studiedag, og jeg tenkte å begynne det strevsomme arbeidet med å finne forskningsartikler. Jeg lette gjennom arkiver og flere relevante nettsteder som jeg visste publiserte forskningsartikler, men jammen meg var det vanskelig. Etter litt over to intensive timer med leting her og der, kom jeg frem til to forskningsartikler. Jeg begynte å skrive en såkalt "IMRaD"-tekst om den ene, og da jeg hadde brukt enda noen timer på det, ble jeg usikker på om det var en forskningsartikkel likevel...etter en hastig samtale med ei hyggelig ansatt på biblioteket fikk jeg avkreftet at dette var en forskningsartikkel. Typisk, da var de timene med arbeid bortkastet. Heldigvis har jeg en annen artikkel (fikk forsikret meg at denne gangen var det en forskningsartikkel), så jeg tenkte å lese litt på den i helgen. Hvis du har tips eller råd til hvordan finne forskningsartikler, så ta mer enn veldig gjerne kontakt! Jeg tar imot all den hjelpen jeg kan få :)

Senere på ettermiddagen stakk jeg og trente. Jeg merker utholdenhetsformen min er på god vei oppover, og det er utrolig deilig å merke fremgang! At jeg klarer å presse meg selv litt hardere på sykkelen for hver økt. Styrkedelen var litt verre. Høyrekneet var ganske vondt, men jeg fikk da trent litt. Det var iallfall godt å få meg denne økten. Dessuten fikk jeg oppklart hvordan jeg kan sette meg opp på gruppetimer, så da får jeg gjort det fremover! Spennende, en helt ny verden innenfor trening vil jo åpne seg for meg!

Etter at jeg kom hjem, dusjet jeg og laget meg litt middag. Jeg hadde noen grønnsaker som det var på tide å fortære, så jeg lagde meg en kyllingsalat og varmet opp et par pitabrød. Nå tenkte jeg å spise middag til en koselig film! Jeg har ikke bestemt meg for hvilken enda, det er jo et stort utvalg på Sumo. Men jeg holder en knapp på "Ella of Frell" som får meg garantert til å mimre tilbake til barndommens dager helt til jeg får sett hele filmutvalget.

Middag!

Ønsker dere alle en god kveld!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!