Et hårete innlegg!

Hei og hopp! Jeg føler meg topp!

Øyeblikksbilde.

"Neimen! Dette er ikke den vanlige krøllete Bella jeg er vant med!", tenker du sikkert når du ser bildet. "Hun har jo også fått en litt mer gylden farge i ansiktet (for det regner jeg også med at du så!)! Kan dette virkelig stemme?" Ja, det kan det, faktisk! Bella har nemlig gått inn i en ny anti-permanent-periode!

I de siste ukene, kanskje månedene, har jeg gått rundt for meg selv og fundert om jeg skulle ta anti-permanent. Jeg har holdt denne vurderingen helt for meg selv - nettopp fordi jeg ville at beslutningen skulle være min egen. Til slutt fant jeg ut at jeg skulle det. Selv om anti-permanent sliter på håret, sliter det også å gre det mektige afrohåret omtrent annenhver dag. Jeg sparer også til langt hår, men slik fungerer ikke afrohår - det vokser i BREDDEN, ikke i lengden. Etter mye frem og tilbake valgte jeg altså å gå inn for å gjøre det. Da fortalte jeg det til mine nærmeste som støttet meg i beslutningen. Den siste tiden før jeg skulle ta anti-permanent gikk jeg derfor mye med det store afrohåret. Jeg fikk mange gode komplimenter for det, og det var selvfølgelig veldig hyggelig. Her kan du se afro-uken min!

Medstudentene mine foreslo at jeg skulle ta bilde
med denne bakgrunnen, fordi "det var jo meg!"

Jeg fikk omsider tatt meg tid til å finne denne
frisørsalongen! Den er jo ment for meg!

Afro-Bella blir snart retta-Bella.

Så var det tid for anti-permanent. Det var en 2 1/2-timers lang prosess med hårvasking, greing (og lugging så nesten tårene rant), venting på at kuren skulle virke, stussing og retting. Og resultatet, da? Det gikk faktisk over alle forventninger! Til tross for at frisøren aldri hadde gjort det før, ble resultatet nydelig! Jeg ble storfornøyd! Her kan dere se prosessen.

Tid for vasking av hår. Stolen jeg satt i ga meg massasje,
så jeg fikk virkelig luksusbehandling her!

Hårvaskingen kilte overraskende mye! Jeg satt og smilte og lo for 
meg selv, og mamma, André og frisøren lo med meg, hehe.

Så var det tid for den hardeste biten; greing. Det var den vondeste delen!

Et tappert smil for kameraet, men tro meg; 
tårene ligger i øyekroken.

Så var det tilbake til hårvaskingen. Slik gikk jeg frem og tilbake 
mellom frisørstolene flere ganger i anti-permanentens lange prosess. 

Heldigvis er André tålmodig med meg! Han satt i massasjestolen
og leste Allers? Hehe, fin var han i alle fall der han satt!

Så var jeg snart ved veis ende! Siste finish med rettetang. Håret mitt 
blir altså ikke like rett, men faktisk ganske så tilnærmet likt!

Ferdig med anti-permanent! Og jeg er strålende fornøyd!

Og slik ble resultatet, som endte med nytt profilbilde på facebook:

Stor takk til Studio Norway i Vikersund! De kan virkelig sakene sine!

Vel, vel. Nok hårbilder. Denne uken har det vært helt nydelig og strålende vær, og det har virkelig hjulpet på sinn og sjel! Etter praksis har jeg ofte tatt t-banen ned til Jernbanetorget, gått opp (ned?) Karl Johan, satt meg ved Spikersuppa og nytt solen som varmer i ansiktet mitt. Jeg har for det meste gått for meg selv siden jeg har funnet gleden i mitt eget selskap - med mitt nye hår! Hvor deilig det er å kjenne at vinden tar tak i håret mitt og lar det blafre til alle kanter - UTEN at det blir stående i hytt og vær når vinden har stilnet! Helt fantastisk! Og ikke trenger jeg å være så altfor lenge ute før jeg får et skille i huden av solens glød. De siste dagene har vært fantastiske, og jeg har fått mye ros og oppmerksomhet for min nye sveis. Da er det virkelig godt å være meg!

Nå skal jeg reise til André, og sammen skal vi se på en film over noen gode kanelboller med melis. Jeg gleder meg veldig! Kveldens tanker går til Analin og hennes eksamenER i morgen.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!