Første time hos fysioterapeut i Oslo!

I dag hadde jeg min første time hos min nye fysioterapeut i Oslo! Spent som jeg selvfølgelig var, tok jeg sykkelen ned til Majorstuen før jeg møtte opp til timen.

Det var en hyggelig middelaldrende mann med snilt ansikt og vennlige øyne som skal hjelpe meg videre i den postoperative fasen frem til jul. Vi tok opp faktainformasjon og slikt før jeg la meg på benken og han skulle kjenne hvordan kneet mitt var. I det siste har jeg følt at det er veldig stivt, og det fikk jeg hermed bekreftet. Altfor stivt. Men det var ikke noe problem - det skulle han hjelpe meg med! Som sagt, så gjort; han tok et fast grep rundt kneet og strakk det så godt han kunne. Fy flate, hvor vondt det gjorde. Jeg merket jeg utøvde mye motstand mot styrken hans - jeg var sikker på at kneleddet ville brekke av hvis jeg ikke gjorde det! Herlighet, det var helt forferdelig smertefullt, jeg klarte rett og slett ikke å slappe av! Midtveis kjente jeg til og med tårene presse på i øyekroken, men jeg klarte heldigvis å trekke dem tilbake.

Da han sa seg ferdig med strekkingen gikk vi ut i øvingsrommet. Jeg merket strekkingen hadde hjulpet, og jeg klarte å gå mye bedre enn jeg vanligvis hadde gjort! Nå klarte jeg faktisk å gå enda mer normalt og "ufokusert" enn det jeg vanligvis pleier gjøre! Helt utrolig, hvilken fantastisk følelse! Jeg lærte meg nye øvelser på bosuball og fikk litt informasjon og innføring om hvilke øvelser og hva jeg måtte fokusere på videre. Jeg følte meg så mye klokere og tryggere på situasjonen min etter timen, og det var så godt for meg! I neste uke skal jeg ha ny time, og det skal bli flott å få litt progresjon i knesituasjonen min igjen!

I kveld skal jeg på semesterets første øvelse med Kor Major! Det vil bli så gøy, jeg gleder meg skikkelig! I år meldte jeg meg inn i oppstartskomiteen. Jeg vet høsten blir travel for meg, så da er det fint å bli ferdig med komitédeltakelsen. Hvis det er noen som har gode oppstartsleker (type "bli-kjent"-leker i en større gruppe), må du fortelle meg! Det hadde hjulpet meg mye :-)

Øyeblikksbilde. Sorry for dårlig kreativitet
i det siste, skal prøve å skjerpe meg.

- Bella.

"There is no glory in practice, but without practice there will be no glory."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!