18.08.2014

Sliten........mye å gjøre, lese, regne, kunne, vite......så mange krav og forventninger....

Skoleåret er i gang igjen - det har den vært i to uker allerede. Mye tid har gått med til skolearbeid, men jeg har jammen vært flink til å gjøre ting utenom også! Jeg har jobbet som frivillig billettør på Maridalsspillet som min kjære kusine Linn har produsert i år - gjett om jeg er stolt av henne! Jeg har møtt kjæresten min, André, ganske så ofte, og andre i familien og venner. Forrige uke var knall og innholdsrik, men også veldig tettpakket og dermed liten mulighet til å finne ro i meg selv. Denne uken ser litt roligere ut, så jeg får bruke tiden godt.

Men hva vil det egentlig si for meg? Å bruke den rolige tiden godt? Etter å ha stoppet skriveriet mitt for en liten stund, fant for min del vil det si å gjøre mer skolearbeid, vedlikeholde hybelen og dens plikter og gi meg selv den søvnen jeg trenger for å være opplagt til hver en ny dag med nytt pensumstoff å komme meg igjennom. De første åtte ukene av dette semesteret kommer til å bli tungt. Lærerne har sagt det. 3. årsstudentene har forsikret oss om det av erfaring. Da er det jo bare å jobbe på for ikke å henge etter.

Men jeg er jo fullstendig klar over at jeg må ha gleder i livet også. André er et stort lyspunkt midt oppi alle pensumbøkene, og han betyr enormt mye for meg. Dessuten har jeg mange gode venner her i Oslo jeg også er glad i. Jeg merker at hvis jeg har noe å glede meg til senere på dagen, er det mer motiverende å drive med skolearbeid.

Det gjelder å finne en viss balanse, da ordner det meste seg. Jeg føler jeg var flink i fjor - både med skolearbeid og med fritidsaktiviteter - og jeg skal jammen meg vise at jeg er flink i år også!

- Bella.

Kommentarer

  1. Cheer up! Vær kunnskapskåt. Forsyn deg grådig av kunnskapen du kan tilegne deg. Hvis du endrer innstilling, blir ofte arbeidet lettere også :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!