Tirsdagens opp- og nedturer!

Etter at jeg var hos tannpleieren i går, ble jeg ganske nedtrykt. Men jeg hadde ikke hull - det trodde jeg forresten ikke heller (jeg hadde faktisk blitt overrasket hvis jeg hadde det!); men jeg fikk vite at jeg må trekke en tann. En visdomstann har nemlig begynt å vokse et sted hvor den ikke hører hjemme, så jeg må få trukket den ut. Og siden jeg skal på folkehøgskole til neste år, tenkte de at jeg burde få trukket den før jeg drar til høsten. Æsj, jeg hadde nesten blitt gladere for å ha hatt hull i tennene, haha... Men jeg får se det positive i det; å trekke denne tannen er jo til det beste for meg.

Da jeg kom hjem, hadde jeg planlagt å sykle rolig på sykkelen nede i kjelleren. Men ikke før jeg fikk satt meg på den og tatt på musikk i ørene, hører jeg et lite brak. Og DER var den sykkelen ødelagt. Hva skjedde med dét?? Ikke orket jeg å løpe meg en tur; grunnen til at jeg skulle ta det rolig på sykkelen, var for å restituere meg fra mandagens harde treningsøkt (var jo fortsatt støl i beina etter denne økten!), og heller yte maks ved å løpe dagen etter (altså i dag). Så da gikk jo den treningen i vasken. Og hvordan skal jeg nå trene hjemme uten sykkelen? Jeg kommer til å bli lei av løpeturer hele tiden, og dessuten belaster de beina mine voldsomt. Nei, jeg (les: pappa) må få reparert den sykkelen så fort som mulig!

Så var det tid for jobb! Den midlertidige sjefen spurte om jeg kunne jobbe litt lenger for å være med å stenge butikken. Det var egentlig helt ok for meg; jeg hadde jo ikke skole dagen etter, så jeg slapp å måtte stå grytidlig opp. Dessuten gikk det veldig greit med en god kollega! Dette var en virkelig fin arbeidsdag. Jeg fikk til og med rydde hyllene, og det er det flere uker siden jeg har gjort! Det var også ganske stille og rolig i butikken; for det meste var det bare to andre kollegaer og meg (midtveis stakk én av dem, så det ble bare en annen og meg). Og i og med jeg fikk spist før jeg dro, ble jeg heller ikke fristet av de varene alle kundene la frem på disken, haha! (Seriøst...)

Da jeg kom hjem og fikk oppdatert meg på Facebook, la jeg merke til at flere hadde kommentert og likt linken jeg la ut av at Analin og jeg sang i det private lydstudioet, vet du. Åh, som jeg setter pris på dette! Det gleder meg at så mange tar seg tid til å høre, like og kommentere denne musikkvideoen! Jeg blir så rørt:)

Nei, jeg får stikke og legge meg nå. I morgen vil tiden gå med til klesrydding, leksejobbing og fotballtrening. Jeg gleder meg!

Peace out!
~ Bella.

"You have to be sad sometimes, because if you aren't you forget how wonderful it is to be happy"

Kommentarer

  1. SV: Først takk for så mange kommentarer, det liker jeg :D
    Mhm, ble veldig fornøyd selv, det er jo også bare filmet med telefonen så ble bra detta. Virkelig stolt av gjengen! Har tre filmer til fra gudstjenesten, men de tenkte jeg å legge ut kanskje seinere eller så blir det vel en Heggen gospel våren 2011 film kanskje ;) Glad jeg har fått sett så mange konserter, men veldig artig å være med å synge også! Tenkte kanskje å ta opp noe mens vi er i Sandefjord også, så da blir det enda mer å høre og se :D

    Det skjønner jeg, var virkelig en fantastisk kveld, men sånn er det ofte. Skole tar så utrolig mye mer tid enn man skulle ønske!
    For meg er det et minne for livet, så veldig glad jeg hadde mulighet. Synd for alle som ikke fikk vært med, men kanskje vi får mulighet til noe like artig seinere :D Vi kan jo bare håpe!
    Desverre veit jeg ingen ting om det, men jeg antar at det kommer til å bli noe før VM i februar i Vikersundbakken. Skal ikke si noe forsikkert, men håper på at det blir noe før det også! Ble så god stemmning når det ikke var så uhøytidelig :D Så får håpe det blir noe om ikke så alt for lenge!
    Virkelig noe du burde prøve, det smaker utrolig godt! Jeg spiser det hele tiden mens jeg er i kollektivet, så har fått tre andre som bor der til å få dilla på deg også :)
    Takk takk ;) Ble faktisk litt fornøyd selv med headern nå, det er jo bare en super enkel header å lage.. :)


    Et bevis på at du begynner å bli (eller du er det alt!!) vis det, selv ingen visdom her i munnen:p Lykke til, det går nok veldig bra skal du se! Jeg kan huske jeg bare lo og lo når jeg skulle trekke for første gang.
    Haha. Den er kjip! Du får få pappaen din til å fikse den fort så du slipper å belaste beia dine for mye!
    Liker at du trives så godt på jobben! :D
    Jeg har lastet ned sangen deres, så har dere på telefonen nå :D Utrolig stolt av dere!

    Sov godt :D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!