Historieprosjekt + (snøhule)tur!

Nå er jeg helt forferdelig sliten, jeg har sår hals, og jeg begynner å bli syk. MEN ANALIN OG JEG HAR E-N-D-E-L-I-G LEVERT HISTORIEPROSJEKTET!!! Dere aner ikke hvor mange timer vi har brukt på dette, og dere ville i alle fall ikke ha trodd meg om jeg fortalte det! Jeg tror det nesten ikke selv. Det har vært helt fantastisk spennende og lærerikt å jobbe med dette prosjektet, og jeg må takke læreren vår for at det ble så bra som det ble! Det at hun har hjulpet oss så mye, både ved kontakt over It's Learning, Facebook og telefon, i helger og sent på kveld - det har vært helt utrolig! Jeg kan nesten ikke tro at lærere kan være så hjelpsomme for elevene sine helt frivillig! Jeg har ikke ord.

Jeg var på (snøhule)tur fra onsdag til fredag, og det var så fantastisk gøy!!
På vei opp, blåste det så kraftig at vinden blåste oss alle over ende - og da vi prøvde å komme oss opp igjen, feide jammen meg ikke vinden oss ned igjen! Jeg har virkelig ikke opplevd en så mektig vind før, og jeg syntes det var kjempespennende å oppleve naturkreftene på denne måten! Det er forresten viktig å poengtere at jeg var blant de eneste som også klarte å holde meg på beina gjennom hele turen - jeg datt nemlig ikke én gang!! Hehe.

Uansett, grunnet denne særdeles kraftige vinden, hadde vi ikke en sjanse til å komme oss til det stedet hvor vi skulle lage snøhule. Vi måtte derfor legge leiren et annet sted hvor det ikke var nok snø til å lage det. Utrolig kjipt, alså; jeg hadde virkelig gledet meg til å ligge i snøhule! Dette er jo en sjanse jeg trolig nok aldri vil få igjen. Så ja, istedenfor å ligge i snøhule den siste natten, lå vi i telt begge nettene og frøs oss fordervet! Vel, i alle fall noen av oss; jeg sov egentlig relativt godt begge nettene. Den første natten ute i telt fikk jeg faktisk mer søvn enn de to foregående dagene tilsammen - og ja; det er grunnet at arbeidet med historieprosjektet foregikk langt ut på natt.

Noen bilder fra turen:

Teltet til jentene:)

Vi har det gøy på tur!

Det var strålende vær!! Her nyter jeg vårsolens vakre skinn.

Lærerne som ble med oss!

Klare for Rugby-spill!

Jeg fikk den lille æren av å sage ved til bålet! Det var jo litt moro, og det var heller ikke så altfor hardt; læreren var i alle fall fornøyd med innsatsen min:)


Jeg elsker klasseturer. Jeg føler at klassen min er så sammensveiset, og at jeg kan snakke med alle. Egentlig pleier jeg å være av den sjenerte typen, men det er akkurat som om klassen min gir meg den tryggheten slik at jeg også tør å gi av meg selv! Åh, som jeg kommer til å savne denne klassen etter endt videregående.

Nå gjelder det for meg å bli frisk til lørdag, samtidig som jeg må trene så mye som mulig for å komme meg i form til samme dag. Jeg skal nemlig dra på en ukes treningsleir til Portugal med klassen, men grunnet så mye skole og skader i det siste, har jeg mistet formen så fullstendig at det er helt flaut.

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, få mye søvn, slik at jeg kan lese mye religion i morgen. Jeg vet det er typisk meg å bruke en søndag på bare lekser, men siden jeg skal på jobb på mandag, orker jeg ikke å bruke nok en natt på skolearbeid (selv om det sikkert blir det uansett). Tusen takk for at dere er så tålmodige med meg! Jeg skal prøve bli flinkere til å oppdatere oftere! Men jeg kan dessverre ikke love noen ting...

Ta vare på dere selv!
~ Bella:)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!