Skolelei?

Jeg er lei for sen oppdatering igjen, og det ser det ikke ut til at det vil det bli bedre i fremtiden heller.

Vinterferien er over, men likevel føler jeg ikke at jeg har noe overskudd (kommer vel heller ikke som noen bombe at jeg brukte hver dag i ferien til å ha dårlig samvittighet for ikke å ha gjort noe - eller nok - lekser?). I alle fall etter at jeg har lagt opp planen for mars. Det er helt ufattelig mye skolearbeid eller andre arrangementer i skolens regi at det nesten ikke er mulig! Jeg kan nevne snøhuletur (hvor vi ligger ute i snøhule, ja!!), skidager, flere heldagsprøver og vanlige prøver, og på toppen av alt har Analin og jeg et fordypningsprosjekt som skal leveres inn på 10-15 sider om tre uker! Etter å ha snakket med historielæreren på mandag, fant vi ut et fantastisk interessant og spennende tema som vi alle ble utrolig tent på, og jeg har en kjempetro på at dette kan bli bra!! Men det innebærer mye jobbing, Osloturer, flere intervjuer - og enda mer jobbing. Analin og jeg har fått fritatt alle historieøktene (vel, nå skal sant sies at flere av øktene går bort til prøver eller klasseturer) frem til innleveringsfristen for å kunne arbeide med dette og få det best mulig. Likevel kommer flere timers arbeid til å foregå hjemme.

Ikke nok med alt stresset fra skolefronten, jobber jeg opptil tre ganger i uken (som denne uken). Og med skole tidligere på dagen, er hele den dagen, som da har allerede vart i over 17 timer, gått bort. Det kan hende jeg klarer å gjøre lekser etter jobb; mot midnatt, kanskje lenger, men da har jeg ikke mye overskudd til dagen etter.

De eneste lyspunktene jeg har i hverdagene er treningene og øvelsene med Heggen Gospel (og søvn). Men grunnet alt jeg må gjøre, blir ofte dette prioritert bort. Utallige gospeløvelser vil måtte vike for enten jobb eller skole, og jeg orker ikke tenke på hvor mange fotballtreninger jeg må stryke vekk. Det er flaut hvor lite trening jeg måtte sette opp i treningsdagboken min denne måneden. Jeg tror ikke jeg har vært så langt nede i minutters trening siden 1. klasse. Dette resulterer dermed også i at det gjør bare alt enda verre å måtte komme seg igjennom.

Jeg skal i alle fall på fotballtrening i kveld, og det gleder jeg meg utrolig mye til! Da må jeg få fortalt trenerne om situasjonen min; jeg regner med at de begynner å bli rimelig lei av at jeg aldri kommer...

Ta vare på deg selv.
~ Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!