Sykkeleventyr med Iselin!

Den siste uken har vært overraskende tøff. Jeg har vært sliten allerede før arbeidsvaktene var i gang, og jeg har ofte måttet jobbe med skolearbeid enten før eller i etterkant av jobb. Jeg har merket meg at skolen oftest legger inn gruppearbeid akkurat i den perioden hvor jeg jobber intensivt, og denne perioden jobbet jeg seks av sju dager på sykehjemmet. Da må jo pensumlesing, nettleksjoner og gruppeoppgaven arbeides med parallelt med jobb. 

Nok om det. Jeg fant derfor ut at for å hente kreftene tilbake og ikke å møte veggen riktig ennå, trengte jeg en hel dag uten jobb og skolearbeid. Iselin tok tilfeldigvis kontakt med meg i går da hun plutselig fikk litt fritid i bachelorskrivingen, og da ble det ikke vanskelig å finne ut at vi skulle ut på et nytt sykkeleventyr!

Vi planla å møtes på Storo for å vaske syklene våre først. Jeg hadde aldri gjort dette før, så vi var ganske spente der vi stod i kø med de andre bilene som også skulle på vask - gikk dette greit for sykler også? Det gjorde visst det - men høytrykkspylingen tok oss jammen på senga og ga oss en hjertelig latterkrampe! Haha, herlighet, det var helt vilt moro! Hvem skulle trodd at sykkelvask kunne by på så mye latter og glede!

Her utfører Iselin forvask med skum.

Jeg hadde satt på modus "skylling", men det virket virkelig som høytrykkspyling! Her gjør jeg mitt beste for ikke å fare bakover grunnet den enorme kraften til spylingen.

Så var det tid for selve sykkelturen, og denne gangen valgte vi å sykle rundt Maridalsvannet! For en herlig tur langs vannet! Til vår store glede dukket solen titt og ofte frem bak skyene og ga oss nydelige naturopplevelser hvor solens skinn trengte seg gjennom skogens mektige trær. Det er virkelig helt magisk å finne slike perler av områder i Oslo!

Maridalsvannet.

Plutselig kom vi til Maridalen Kirke og videre til kirkeruinene like etter, og det var skikkelig stas! Dette er jo områder vi passerer når vi skal på besøk til onkel og tante, så jeg har på en måte fått tilknytning til disse plassene opp gjennom hele livet mitt! Iselin og jeg valgte å slå oss ned ved kirkeruinene og spise litt medbrakt kakao og sjokolade som Iselin hadde tatt med, og det var så spennende å få oppdatering på Iselins liv! For et fantastisk menneske! Så dyktig, effektiv og viljesterk, ikke rart hun er ettertraktet på arbeidsmarkedet! Det er forbilledlig hvordan hun står på og når målene sine, og jeg er virkelig så stolt av henne. Tenk at jeg er så heldig som har ei venninne som henne! Takknemlig.

Gode Iselin og meg!

Deretter syklet vi til Sognsvann og videre til Økern via Ring 3 for en liten ispause som vi spiste i parken rett ovenfor der jeg bor. Det ble en fin avrunding på nok et spennende sykkeleventyr med Iselin! Tusen takk for i dag! Takk for en deilig latterkule i sykkelvaskingen, takk for guiding i sykkelruter, takk for verdifulle samtaler og hyggelig samvær - og ikke minst takk for deg, Iselin! Jammen er jeg heldig som har deg i livet mitt.

Fortsatt god helg!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!