Oppsummering april 2021

Månedens høydepunkt: Verdifulle samtaler om livet. Tenk at jeg er så heldig som har fått denne muligheten! Tusen takk, det betyr så mye. I tillegg har det vært utrolig gøy at knærne er såpass sterke at jeg klarer å få til 3-4 løpeøkter i uken!! Det er nesten ikke til å tro at jeg endelig kan tillate meg selv denne gleden etter så mange år hvor jeg har vært hjemsøkt av skader og operasjoner!

Månedens nedtur: Slite med å finne balanse mellom arbeid, studie og hvile. I tillegg har Vesla blitt borte. Jeg orker ikke mer sorg nå, jeg lever i håpet om at hun kommer tilbake igjen. Men det er vel snart tre uker siden mamma så henne sist.

Månedens ord: "Gud, gi meg slik sinnsro at jeg formår å godta de ting jeg ikke kan forandre. Mot til å forandre de ting jeg kan, og forstand til å se forskjellen."

Månedens latterkick: Jeg lo så hjertelig og godt da Linnie og jeg skulle lage bursdagsvideo til vår kjære Huguette! Man skulle tro at man etter over et år inn i pandemien har blitt rutinerte på å lage videoer av ulike slag, men vi måtte hele tiden begynne fra starten igjen da enten jeg snublet i ordene eller at Linnie lo allerede før jeg fikk begynt gratulasjonen. Det er helt fantastisk deilig å ha disse latterkulene med Linnie!

Månedens modigste øyeblikk: At jeg tar grep i livet mitt. Hver uke skreller jeg av lag for lag inn mot hjertet mitt, og selv om det får meg til å føle meg naken og sårbar, kunne jeg ikke ha følt meg mer trygg. Trygg på omgivelsene og trygg på at det er dette jeg vil.

Månedens stolteste øyeblikk: Jeg er så stolt av knærne mine som evner å bære meg med på alle løpeturene jeg utsetter dem for! Jeg skjønner egentlig ikke hva jeg har gjort for å fortjene dette - det må være all treningen jeg har fått av å være vintersyklist som har bygd opp et stabilt grunnlag i muskelgruppene rundt kneet.

Månedens komplimenter:
"(...) Du har så mange gode egenskaper som vil komme diakonien til nytte. Jeg gleder meg til å følge deg videre. Jeg er sikker på at du kommer til å bli en flott diakon for Den norske kirke eller hvor du ønsker å arbeide etter endt studie."

"Så kjekt å se deg."

Jeg har dilla på: Å få til løpeturer innimellom all jobbing og studiearbeid.

Månedens mest spilte låt: Når jeg løper, setter jeg på spillelisten min "Trening" på Spotify, og den inneholder så mange gode (og nostalgiske) låter som holder løpegleden min ved like! Det er vanskelig å plukke ut én sang, men jeg la nylig til låten "I knew you were trouble" fra Taylor Swift, og den bringer gode minner tilbake fra turneen på folkehøyskolen i 2013.

Månedens bilde:

Jaja, jeg er sliten og lite fresh, men hurra, så lykkelig og stolt jeg var da jeg kunne dokumentere dette øyeblikket!

Lag en god kveld for deg selv og dine rundt deg!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!