Oppsummering mars 2019

Månedens høydepunkt: Jeg har flyttet til Hasle! Det er jammen deilig å være nærmere ALT MULIG! Det er også deilig at det endelig går mot lysere tider. Varmere i været, lengre dager. Et glimt av håp over livet sprer seg i hele kroppen, det er deilig.

Månedens nedtur: At dagene skal være så forbasket hektiske. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde ordentlig hvilepuls i kroppen.

Månedens ord: Vel, om ikke månedens ord, men jeg lagde en sangtekst etter å ha fått inspirasjon fra en video der et adoptivbarn møtte igjen sine biologiske foreldre etter mange år. Det var en emosjonell video som satte tanker og følelser i sving inne i meg. Jeg formet en sangtekst og fikk satt ord på tanker jeg har sittet med lenger og dypere enn jeg kanskje var klar over. Sangen kalte jeg "Husker du meg?"

Månedens latterkick: Det var en gang etter jeg hadde vært hos mormor og hadde en telefonsamtale med Linnie. Jeg lo så jeg gråt og måtte stoppe opp og hikste etter pusten! Folk gikk forbi meg, så det var litt kleint, men jeg bare lo og lo! Mangel på middag. Pose med twist. Barnebarn. Jeg sier det bare.

Månedens modigste øyeblikk: Stå på scenen og opptre med bandet jeg er korist i under EMERGENZA FESTIVAL etter bare to bandøvinger! Det var råkult og stilig!

Månedens stolteste øyeblikk: Jeg merker jeg er stolt av at jeg har så mange flotte mennesker rundt meg. En så hardtarbeidende familie som trår til og hjelper til på flyttingen. Til og med leieboeren til mamma og pappa ble med fordi 'han ikke hadde noe annet å gjøre den dagen uansett'! At jeg har så mange nydelige venner som viser at de bryr seg om meg og ønsker å være sammen med meg.

Månedens komplimenter:
Jeg fikk skikkelig ros fra legen angående et skjema jeg hadde laget. Det var utrolig stas!

"Nå vet ikke jeg hvor mye ros du tåler, men på en produktivitetsskala fra 1-10 så ligger du på 12."

"Bella, dette var så nydelig skrevet!"

Jeg har dilla på: Finne hvilepuls i kroppen.

Månedens bilder:
Frans Krans på Emergenza Festival!

En nydelig restaurantaften med min nydelige mormor. En verdifull og minnerik kveld.

Vår første spillekveld på Hasle!

Glemte å gå av på Majorstuen på vei til jobb, så fikk meg heller en gåtur gjennom Vigelandsparken. Det var en deilig og solfylt morgen!

Ønsker dere en god måned!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!