Øvingshelg med Kor Major '18!

Årlig er det øvingshelg med Kor Major, og hver høst drar vi ut til Ski til en koselig liten gård hvor vi øver på sanger, blir bedre kjent med hverandre og koser oss i lag. Denne gangen vil jeg også strekke meg så langt til å si at dette er den beste øvingshelgen på høsten jeg har vært med på!

Lørdag: Ankomst Slora Gård, mye sang og mange flotte folk!
Etter fredagens "krisevær", utsatte vi reisen til Slora Gård til lørdag istedenfor. Etter å ha mistet den første bussen som skulle ta oss med videre fra Ski, kom vi oss omsider frem. Fra buss1toppet og til selve gården er det 2 km å gå. Jeg var veldig spent på hvordan gåturen skulle gå. Joda, så har jeg klart å gå en 2-timers fjelltur i august (nesten) uten knesmerter, men da hadde jeg heller ikke en tung sekk på ryggen. Denne gangen pakket jeg så sparsommelig som jeg aldri tidligere har gjort, og tok kun med meg treningsbaggen og en pose med soveposen. Jeg slapp unna knesmertene, og det kan jeg nok takke den sparsommelige pakkingen min for!

Slora Gård! Et vakkert bilde som gir meg gode følelser og minner.

Siste pulje ankommer endelig Slora Gård!

Vel fremme fikk vi i oss litt mat før selve øvingen begynte. Jeg vil ikke gå nærmere inn på hva vi øvde på - du får heller komme på konserten vår i oktober hvis du vil høre oss! Jeg kan iallfall røpe at sangene og arrangementene er helt fabelaktige!! Årets konsertrepertoar er virkelig gåsehud-materiale! Dette er virkelig den konserten du ikke visste at du trengte!

Litt PR for konserten vår må man jo alltid få til!

Vi hadde også pauser innimellom alle øvelsene, og det var da jeg fikk muligheten til å bli bedre kjent med mange av de ferske kormedlemmene. Til min store glede hadde Knut tatt med seg ligretto - noe jeg lot være igjen hjemme grunnet den sparsommelige pakkingen min - og da fikk jeg spilt noen runder med blant andre Knut, Mari, Hanna, Randi, Martine, Elise og Yaru. Det var kjempegøy å spille ligretto igjen! Det er et stressende spill, men jeg føler likevel jeg har en viss kontroll og oversikt over spillbordet. Til min store begeistring ble det flere ganger kommentert hvor flink jeg var, at jeg hadde enorm oversikt over alt på bordet, og at jeg var rask i håndbevegelsene. En gang da jeg ble med midt i spillet, kom kommentaren: "Nå ble Anabel med, så da er det ikke sjanse for oss andre å vinne". Så utrolig gøy å få slike tilbakemeldinger!! Jeg ble jo sett på som ligretto-mesteren på folkehøyskolen på mine begge år, og det er moro å vite at spillferdighetene holder seg vedlike etter 5-6 år!

Tid for ligretto!

På kvelden hadde vi sosiale aktiviteter sammen. Vi hadde blant annet konkurranse i plastelinakreasjoner. Det er samme regler som i den kjente tegneleken, bare at vi måtte forme ordet vi skulle frem til med plastelina istedenfor å tegne på ark. Jeg fikk æren av å forme plastelinaen flere ganger, og jeg måtte forme piler, drikkeflaske, piano og høst. I tillegg var det laget en quiz, og selv om jeg ikke dugde døyten i noen av spørsmålene, klarte vi oss bra. Laget vårt kom på delt førsteplass på begge aktivitetene, og det er jeg meget fornøyd med!


Søndag: Mer øving og tilbake til Oslo!
Dagen begynte med en liten joggetur på morgenkvisten. Øvingshelgen for to eller tre år siden jogget jeg denne turen på ca 4 km, og det var helt idyllisk og nydelig joggetur! Siden den gang har jeg gledet meg til hver øvingshelg der borte for å nyte den samme gleden som fra den gangen for tre år siden, og nå fikk jeg endelig gjort det! Selv om jeg tok det rolig - jeg lover!! - mestret jeg å kjenne på den samme leggstrekken som jeg fikk forrige søndag. Heldigvis var den ikke så ille som forrige gang, og jeg begynte å gå med én gang jeg kjente den, så da gikk det ganske greit. Jeg klarte å haltegå, og etter hvert å gå ganske så normalt, men jeg har kjent at strekken har ligget der og murret i hele dag.

Ikke like fint bilde som jeg tok som for 2-3 år siden, 
men likevel en fin dokumentasjon på den herlige grusveien jeg jogget på!

Da vi var ferdige med dagens siste øvelse, var det tid for å pakke sammen og dra fra gården. Jeg var også den heldige som fikk æren av å sitte på med Magnus tilbake til Oslo! Magnus og jeg var blant de siste som dro fra gården, og vi fikk dermed hovedansvaret for å gjøre ferdig siste finish på ryddingen og vaskingen av huset. Det var utrolig fint å samarbeide med Magnus, og jeg syns vi jobbet så godt og effektivt sammen! Da vi omsider ble ferdige, og gården var ryddet og vasket slik at vi følte at vi kunne dra derfra med god samvittighet, kunne vi også vende snuten tilbake til Oslo. I et hyggelig selskap med Magnus, gikk hjemreisen raskt, og jeg kom meg trygt hjem etter nok en vellykket øvingshelg med Kor Major!

I år, som i fjor, fikk jeg den gledelige æren av å sitte på med 
Magnus tilbake til Oslo etter en vel gjennomført øvingshelg!

Kor Major er virkelig et så flott kor, og jeg er så glad, stolt og takknemlig for å kunne være en del av dette! Jeg føler meg så inkludert, ivaretatt, interessant og verdsatt, og det betyr så mye for meg. Tusen takk for en nydelig og verdifull helg, kjære Kor Majorer! Dere er jammen meg en fin gjeng å være sammen med!

- Bella.

PS: vil du se flere bilder fra turen vår? Sjekk ut Kor Majors Instagram! Du kan finne bildene på denne linken HER.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!