Spillekveld på Outland!

Da Daniel kom til Norge og møtte Linnie og meg i Oslo for noen uker siden, så oppdaget jeg for første gang Outland-butikken! En butikk fylt med spill - samt et spilleunivers uten like i 2. etg.! I andre etasje kan man nemlig spille spill som Outland har til utlån - og her er det mange spill å velge mellom! Jeg husker jeg tok helt av da jeg var der med Daniel og Linnie, for et drømmested for alle brettspillelskere! Til vår store glede var spillet "Bohnanza" der, og Daniel tok oss med på opplæring av spillet - nok en gang, hehe.

Daniel og meg!

I full gang med Bohnanza-spilling! Fv: Linnie og Daniel.

I går tok Linnie og jeg med oss Stig og Oddo og besøkte Outland for første gang etter å ha vært der med Daniel, og det var så gøy!! Tenk at det fins så mange brettspill der ute i verden som jeg ennå ikke har utforsket! Det var en del ganske så kompliserte spill der på engelsk, og det tok vi oss ikke tid til å sette oss inn i da vi ikke hadde tenkt til å være der i såå mange timer, men vi fant oss ut to spill som vi prøvde på; "When I Dream" og et annet pingvinspill!

"When I Dream. . ."

Her skulle man rullere på å være "drømmeren", og denne spilleren skulle ha bind for øynene. Deretter skulle de andre spillerne fortelle drømmeren, ved hjelp av drømmekortene, hva drømmeren drømte. Men de andre spillerne har også ulike roller som feer, monstre og selveste Ole Lukkøye, og da gjelder det for drømmeren å vite hvem som er på ditt lag og hvem som prøver å ødelegge for deg. Lukk øynene og la deg drømme vekk i spillet "When I Dream"!

Dette spillet var gøy! Som drømmeren var det nyttig å finne ut hvem som var monstre og hvem som var feer. Artige og litt på kanten-beskrivelser kunne få drømmeren ut av spill og lage en komisk situasjon ut av drømmen. 

Pingvinspillet!

Her var vi pingviner, og mens én var skoleinspektør, var de tre andre "skulkerne". Skulkerne måtte knipse pingvinene sine mellom de ulike rommene og få tak i fisker uten å være nær skoleinspektøren. Skoleinspektøren hadde på sin side oppgave å fange alle pingvinene.

Dette spillet var kanskje beregnet mer for yngre spillere, noe vi fant ut etter å ha lest spillinstruksene - vi hadde det iallfall veldig gøy der vi leste oss igjennom dem, hehe. Men spillet var utrolig moro! Jeg hadde problemer med å få kontroll på knipsingen og kom meg sjelden ut av det ene rommet, mens andre kunne knipse seg rett inn i fanget til inspektøren, haha. Latteren hang løst rundt bordet der vi forflyttet oss for å få best mulig knipseposisjon til pingvinen vår.

Etter 2-3 timer sa vi oss ferdige med kveldens gøyale spilling. Outland er jo også en plass man kan ta med egne spill og arrangere spillesamlinger med venner dersom man ikke har god plass til å spille på hjemme! Det er jo faktisk helt fantastisk! Jeg garanterer at dette ikke var den siste gangen jeg satte min fot her!

- Bella.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!