Touch of happiness.

Jeg har laget en spilleliste på Spotify med alle mine favorittsanger med Kevin Kern! Nå kan spillelisten surre i 3 deilige timer med bare fine toner, og det er jo helt fantastisk! Jeg merker at Kern sine vakre og melodiøse toner skaper en indre ro, en indre glede i meg. Heldige er de som har funnet sin musikk som varmer hjertet og sinn.

I går var en fin dag. Det var mandagsfri (etter arbeidshelg), og jeg brukte morgenen på å kose meg med et par episoder av TV-serien "Little House on the Prarie". Noen ganger lurer jeg på om jeg ble født 100 år for tidlig. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne ha levd på den samme tiden og blitt kjent med Laura Ingalls og hele hennes kjærlige familie.

På ettermiddagen skulle jeg møte Mats, en venn fra MOT-gjengens glade dager! (Ja, organisasjonen MOT som mange ungdommer ble kjent med på barne- og ungdomsskolen, og nei, den handler ikke bare om å si nei til alkohol). "MOT er en organisasjon som bevisstgjør ungdom til å ta egne valg". Kort sagt ble jeg utvalgt til å jobbe i MOT (i en alder av 13 år!), og har hjulpet barn og unge med å stå opp for seg selv i overgangen fra barneskolen til ungdomsskolen. Videre ble jeg spurt om å være med på MOT-standen på Norway Cup, og 'ungdommer med MOT' over hele landet møttes her for å skape liv og røre på NC! Det var skikkelig gøy og magisk, og det var her jeg ble kjent med Lørenskog-gutta, deriblant Mats! På MOT-standen dro vi i gang leker og konkurranser (Bellas push-up-konkurranse var populær - jeg slo ut flere gutter og tok personlig rekord i 50 strake push-ups!), og pengeslottet tiltrakk seg lange køer. Åh, hvor gøy vi hadde det! Det var koselig å se igjen Mats, og jeg håper vi får til en reunion med hele MOT-gjengen i sommer! (Åå, nå kom jeg plutselig på Indo Boardet! Kan huske Linnie og jeg hadde det gøy med dette balansebrettet!)

Hvem er hveem? 

Etter et hyggelig møte, stakk jeg videre til Oslo Camping. Jeg måtte nesten le av meg selv, for jeg trodde virkelig jeg skulle til en campingplass! Da Oddo forklarte meg at dette var en pub man kunne spille minigolf, ble jeg helt forfjamset, haha! Noen ganger må jeg le av min egen dumhet. Jeg hadde aldri spilt minigolf før, og jeg merket jeg var spent på hvordan dette ville gå!

Golf-pose!

Vi ble god gjeng på 10 stk da alle var kommet. Jeg påtok meg ansvaret med å være fotograf med mitt ikke-fullt-så-optimale mobilkamera, men det er jo bedre enn ingenting. Det tok meg ikke mange slagene før jeg merket at jeg hadde ganske god kontroll på golfkøllen. Romorienteringssansen min, samt øye-hånd-koordinasjonen min var fortsatt holdt vedlike siden idrettslinjen på VGS. Til min store overraskelse klarte jeg også en av småbanene på tre slag der de fleste andre strøk (den hvor hullet lå på toppen av en "fotball-kjegle")! Men det var Ingeborg og Solveig som kom seirende ut av banen der alle andre strøk (hvor ballen måtte igjennom loop og ned i en bro), og det var helt imponerende! Mari og Tone klarte "hole-in-one", og jeg ble så glad på deres vegne! Likevel skulle den personen som klarte alle banene på færrest mulig slag, være - hold deg for hatten! - meg! MEG!? Hva skjedde med det!? Utrolig gøy og artig! Men det var bare bonus, jeg syns virkelig selve samholdet var hele seieren! En seier som gjorde meg varm i hjertet. Det er den seieren som er verdifull.


Resultatslisten!

- Bella.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!