Kvalitetstid med tvillingen!

Når turnusen gir meg noen dager fri, er det jo perfekt å tilbringe fridagene med den kjære tvillingsøsteren min! Hun tok seg turen til Oslo og meg på onsdag morgen og ble hos meg til torsdag (i går) frem til jeg måtte på jobb. Jeg er virkelig så takknemlig og glad for at hun ville ta seg turen helt til meg og besøke meg!

Linnie og meg!

Siden det var regn og snø utenfor (!), var valget lett å bli innendørs med TV-spill, hehe! Barndommen har vært mye preget av TV-spill sammen med mamma og Linnie, så det ligger selvfølgelig nostalgiske trekk til hvorfor jeg er glad i TV-spill. Super Mario og Banjo og Kazooie har virkelig vært til godt selskap på gården i Gokk (eller "Ingenmannsland" eller "utenfor sivilisasjonsområde", som vennene våre pleide å kalle hjemplassen vår, hehe. Det var altså et stykke unna det meste). Vi spilte litt "Super Mario 3D World" og "Mario Party 10", og det var skikkelig gøy! Både Linnie og jeg hadde en helt enorm og hjertelig latterkrampe under minispillet med fotballkamp på Mario Party 10, rett og slett fordi vi ikke dugde døyten i det! Til å ha viet omtrent hele barndommen og tenårene med fotball, var det ironisk at vi tapte mot de digitale motstanderne kamp ut og kamp inn! Åh, jeg smiler bare av å tenke tilbake på dette gode minnet! Til vårt store forsvar var det vanskelig å håndtere spillkontrollene - denne gangen med kontrollens tyngdekraft (på en måte)! Men vi spilte vel hakket for mye defensivt der vi hele tiden sikret hverandre, hehe. Dette må virkelig gjentas!

Vi spilte også Super Mario 3D World, og vi fikk blod på tann på finale-verdenen "Champion Road"! Den er helt insane vanskelig, og vi klarer ikke å fullføre verdenen! Med Linnie som Peach og jeg som Rosalina, gjorde vi vårt beste for å komme oss gjennom verdenen. Vi fant våre styrker og rutiner som gjorde at vi samarbeidet så godt sammen! Til min store overraskelse mestret vi å komme hele tre 'scener' lenger enn det Oddo og jeg klarte! - men enda var ikke mål i sikte. Men herlighet, hvor mye lenger kan verdenen nå være?

Spilledagen var ennå ung, og da jeg kom hjem fra noen ærender i byen, blant annet fra et utrolig hyggelig samvær med ledergruppen i Suppe og Messe (for noen hyggelige folk! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dem!), var også Oddo kommet hjem fra jobb. Da begynte vi å spille brettspillet Hint, bare at alle var på lag. Det var skikkelig gøy! Her kan dere se mitt tapre forsøk på å mime alt man kan finne på en pub. Tenkte det ville være ekstra gøy at det var jeg som mimet denne da jeg var den med absolutt minst erfaring fra et slikt sted, haha!

Meg i aksjon for å mime alt det vi kan finne på en pub!

Så kom tiden hvor jeg måtte på jobb og Linnie skulle dra hjem igjen. Utrolig vemodig. Men jeg håper det ikke blir lenge til neste møte. Jeg er så utrolig glad i deg, kjære tvillingen min! Jeg er virkelig heldig som har ei så fantastisk søster som deg!

Tusen takk for nå, Linnie mi! Du er velkommen tilbake når som helst!

- Bella.

"God loved me so much that He created two of me!"

Kommentarer

  1. Ååå, så koselig innlegg å lese! Det var knallgøy å være sammen med deg, som alltid! Gleder meg masse til neste gang❤ Du er flott!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!