Lørdag, 5. mai.

Solen smiler på den klare og blå himmelen - den briefer igjennom med sitt varme og strålende skinn! Det kommer virkelig til å bli nydelig vær i dag!

Jeg hadde satt alarmen på kl. 08:25 i dag, men våknet regelmessig i tiden før og bare ventet på at klokken skulle ringe. Den indre vekkerklokken vekker meg rundt kl. 05:30 fortsatt. Men det er helt ok, for da får jeg jo mest ut av dagen! Denne helgen er 'svigerforeldrene' tatt seg turen hit til Oslo fra Sandnes, og da skal familiene våre gjenforenes! Dette har kun skjedd én gang tidligere (for to år siden), men for første gang skal 'svigerforeldrene' møte min kjære tvillingsøster også! Det blir gøy! Vi skal spise på en asiatisk restaurant nær Stortinget i kveld, og jeg er spent på hva kvelden vil bringe!

Det har blitt en stund siden jeg har blogget, men det er ikke store forandringer som har skjedd siden forrige innlegg. Jeg ga opp romanen "Det Alice glemte", for det var en grusomt kjedelig bok. Interessant og spennende plot, men jeg taklet ikke skrivestilen til forfatteren. Jeg følte nesten romanen kunne ha vært skrevet av en tenåring. Jeg ga den sjanse på sjanse - men da jeg bikket 200 sider og i tillegg merket at jeg nærmest bladde gjennom sidene siden jeg ikke gadd å lese alt, fant jeg ut at det beste var å avslutte. Jeg har begynt på en ny thriller-roman, Ildbarnet, og jeg håper jeg får bedre leseopplevelse av den!

Nå skal jeg en rask tur på treningssenteret og trene styrke for bein (hovedsakelig for muskulaturen rundt knærne). Jeg har hatt ca en halv måned med vondt i knærne nå, så løpingen ute har stagnert. Jeg syns det er synd, men slik er livet. Nå tenkte jeg å bruke mai-måned til å trene opp styrken igjen og dermed løpe resten av sommeren!

Dagens gjøremål er ganske så tettpakket, så jeg får komme i gang med dagen! Lag en deilig dag med dine nære og kjære!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!