Oppdatering fra bursdag og 17. mai!

Mitt første innlegg som 25-åring! Ikke verst bare det!

Jeg hadde altså bursdag på lørdag forrige uke, og den ble tilbrakt med gode venninner og min flotte kjæreste! Dagens gavedryss var vakre blomster og gaver, samt nydelige bursdagskort med rørende ord. Og alle venninnene mine som hadde valgt å sette av dagen eller kvelden til å være sammen med meg! Tenke seg til at jeg er så velsignet med gode mennesker som er glade i meg for den jeg er! Gud må virkelig være glad i meg! På bursdagskvelden da alle var dratt, fortalte Oddo meg at dagen hadde reflektert mye i hvilket menneske jeg var: "Når du feires med mye kjærlighet og opplever en dag full av glede, er det en refleksjon av slike egenskaper som gjør deg til den du er. Har du en fin dag, er det fordi du er en fin person". Det var veldig klokt og varmt sagt av ham! Dagen etter ble jeg tatt med på en skikkelig flott restaurant av Oddo, før jeg ble overrasket med hele familien i Oslo, og det gjorde bursdagshelgen min komplett! Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd enn det jeg allerede var!

Bursdagsgave fra min kjære Oddo!! Åå, som jeg gleder meg!

Mine flotte venninner, Marianne og Henriette på Operataket!
Tusen takk for en hyggelig samling, vi må sees snart igjen!

Oddo overrasket meg nok en gang - denne gangen med marsipankake!! 

Nydelige T-Char og meg! Åh, jeg er så glad i denne jenta!!

Awh, Oddogutten min og meg, da! Koselig bilde, ikke sant!? Her er det ligretto-spilling på gang. Selv om jeg vant, merket jeg at spillet ikke lå helt i fingrene etter mange års tørke. Tenke seg til, så ble jeg jo faktisk ansett som ligrettokongen på folkehøyskolen!

Blomstene jeg fikk fra Oddo og venninnene mine! Er de ikke nydelige!?

Oddo tok meg med på en nydelig restaurant dagen etter bursdag!!

Det var så eksklusivt der at jeg tvilte på om jeg var fin nok for en slik plass. Men vi var jo faktisk de eneste der, så jeg regner med det gikk greit, hehe! Det var jo så klart Oddo som hadde satt av hele restauranten kun for oss, var det ikke det vi ble enige om?

Familieoverraskelse da Oddo tok meg med på kafé etter restaurant! Alle var der!! Det var en perfekt avslutning på en allerede herlig bursdagshelg! Tusen takk for at du ville gjøre alt for at jeg skulle få en god helg, kjæreste Oddo mi! Jeg er virkelig heldig som har en så omsorgsfull kjæreste som deg!


17. mai ble i år tilbrakt på sykehjemmet! Selv om det var en tøff dag på jobb, var det absolutt fint å kunne lage en god dag for de eldre. Selve 17. mai-stemningen fant nok egentlig ikke helt plassen i hjertet mitt den dagen, mye fordi det krevdes fullt fokus av meg på jobb. Da jeg omsider kom hjem, gjorde jeg mitt beste for å finne tilbake stemningen i hjertet mitt. Jeg satte på "Gammel Jegermarsj"  i stuen mens reprisen av 17. mai-tog rundt om i verden surret på TV'en. Min kjære stelte også i stand et 17. mai-måltid for oss, og det var godt å ha en rolig kveld hjemme sammen med ham. Spesielt siden jeg merket at formen ikke var helt på topp.

Akkurat kommet hjem, sliten og trøtt etter en 
utfordrende dag på jobb. For en varm velkomst!

I dag er dagen før dagen (altså konsert), og sykdommen blir bare verre. Det ble en slitsom og søvnløs natt da motorsagen i halsen skrudde seg på hver gang jeg svelget. Jeg får bruke hele dagen i dag på å pleie meg selv, og å la Oddo gi omsorg og kjærlighet for meg. Da blir jeg nok frisk til morgendagen! Håper jeg. Nå får jeg gå og sove litt, jeg merker kroppen trenger det. Ønsker dere en god helg!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!