Null hull!

"Det fins ikke hull i en tann som er reeeeen!"

I dag var jeg på den årlige sjekken hos tannlegen, og da fikk jeg bekreftet det jeg allerede trodde: Null hull! Ikke fordi jeg aldri spiser noe søtsaker - hå, langt der ifra! - men fordi jeg har ikke hatt noe vondt i tennene siden fjorårets sjekk. Jeg er egentlig ganske nøye med tannpuss, med en definert regle over hvor ofte jeg går over hver tann, og den har jeg hatt kanskje i 15-20 år!


Ellers fikk jeg til en god treningsøkt i dag også! Løp 3 km som oppvarming og trente hard styrke for bein i 45 minutter. Jeg var helt gåen i beina, og ennå ventet kveldsvakt på meg, haha! På lørdag fikk jeg også til en treningsøkt hvor jeg løp 7 km på 45 minutter. Jeg hadde egentlig tenkt til å løpe 10 km da, men jeg merket fort at formen min ikke er heeelt der enda, hehe. Men det blir et supert mål for tiden jeg har foran meg!

Jeg får vel krype til køys. Dagvakt venter meg i morgen, så greit å være uthvilt. God natt til alle hjem som mørket senker seg over. Lag en god uke for dere selv og alle rundt dere!

- Bella.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!