Hjemreisetur + MUF!

Nå blir det mange oppsummeringsinnlegg på rad her, men det er fordi jeg ikke har viet mye tid til PC når jeg har vært borte på tur - forståelig nok. Fra tirsdag til i går var jeg hjemme, litt hos Linnie og siste del hos mamma og pappa. For en verdifull og oppbyggende opphold! Her kan dere lese små glimt fra disse dagene!

Onsdag, 1.3: Kvalitetstid med Linnie!

Dagen begynte med en tidlig treningsøkt med Fresh Fitness. Jeg bor kun tre minutters gange fra nærmeste treningssenter, og jeg merker hvor utrolig deilig og hvor lav terskel det nå er for å stikke og trene! Jeg trente hovedsakelig styrke for bein, men avsluttet litt med styrke for overkropp. Deilig!

Deretter stakk jeg hjem, dusjet, pakket og reiste videre til Oslo S. Bergenstoget er det eneste toget som stopper i Vikersund, så jeg sikret meg plass her. Etter en liten togtur ankom jeg omsider Vikersund, og Linnie møtte meg på plattformen!

Fy flate, hvor jeg verdsetter denne tiden med tvillingen min! Det er sjelden jeg føler meg så vel som jeg gjør når jeg er sammen med henne. Hun gir meg en trygghet om at jeg er god nok akkurat slik som jeg er på et helt annet nivå. Vi tvillinger, det er noe med den tilknytningen vi har til hverandre. Hun er jo del av meg. Praten gikk i ett, som det har gjort i alle våre år sammen, og jeg bare nøt tiden sammen med henne.

Vi så ferdig TV-serien "Life unexpected", vi hadde kun 3-4 episoder før den var ferdig. Jeg likte den ekstra godt, og jeg lurer på om det har med at jeg kunne kjenne meg igjen i hovedpersonen. Vi deler selvfølgelig ikke samme skjebne, men likevel kunne jeg relatere meg til noen av de samme tankene hun bar på.

På kvelden kom Steinar hjem, og vi kunne sette oss ned og spise middag. Det ble en flott avslutning på en allerede flott dag!

Steinar og meg. Takknemlig!

Torsdag, 2.3: Svømming og familiemiddag!

Så var det tid for en ny tur til svømmehallen! Jeg hadde ikke tatt med badedrakten min, så jeg fikk låne Linnies bikini. Ikke helt det ideelle i en svømmehall, men greit nok. Linnie viste meg øvelser de utøvde i gruppetimen "Aktiv Aqua", vi tok overraskende harde push-ups med flytende brett, og vi fikk latterkrampe mens vi lekte "sprettball". Det var skikkelig gøy! Vi fikk også stupt litt, og det er alltid en noe høy terskel før jeg lar meg selv overvinne frykten. Men til slutt hoppet jeg bare i det, og det gikk så greit! Vi endte med å stupe hver vår gang fra stupebrettet før vi sa oss ferdige med økten!

Vi bestemte oss for å kjøpe en pølse og is før vi bega oss på hjemveien, og her fikk vi oss atter en liten tvilling-forveksling! Da jeg skulle bestille pølser, utbrøt plutselig damen bak disken: "Du er hos meg, ikke sant?" Jeg hadde aldri sett henne før, så jeg ble ganske overrumplet. Men som tvilling har jeg lært av erfaring at jeg må huske jeg har en som likner meg. Jeg husket Linnie hadde nevnt for meg i bassenget at damen i resepsjonen var instruktøren hennes i "Aktiv Aqua". "Nei, jeg er nok ikke det", svarte jeg, "men du snakker nok om søsteren min som sitter der borte". Da hun fikk øye på at det var to av oss, smilte hun og lo av hele situasjonen. Hehe, det er like gøy hver gang!

Da vi kom hjem rakk vi å se noen få episoder av en ny TV-serie: The Cassie's Diary før vi måtte begynne på middagen. Mamma og pappa kom også på middagsbesøk! Vi gikk i gang med å steke kylling, koke ris og lage en deilig salat - alt med en ny vri. Det smakte kjempegodt! Vi fikk også tid til å spille Tress&Flush - herlighet, hvor lenge siden jeg hadde spilt dette! Jeg hadde virkelig uflaks (les: må ha spilt ufattelig dårlig) der jeg kom på nest siste plass med kun Steinar bak meg. Men utrolig gøy var det læll! Etter en hyggelig kveld tok jeg følge med mamma og pappa hjem igjen.

Linnie og meg! Hvilken harepus er meg?

Poengsummen: jeg kom jo nesten opp i latterlige 400 poeng!

Fredag, 3.3: familien samlet!

Her bor vi, i det gule huset med vakker utsikt over Tyrifjorden! Pappa tok bildet denne onsdagen, rett før snøstormen tok oss med tilbake til vinterland.

Dette var kanskje den dagen i vinterferien min hvor jeg virkelig kunne slappe av hele dagen. Mamma stakk på jobb tidlig på morgenen, så pappa og jeg fikk huset for oss selv! Vi spiste en god frokost sammen før jeg måtte ordne noen praktiske ting for neste uke. Så gikk vi i gang med å vaske huset. Mens han støvsugde stuen, kjøkkenet og gangen, tok jeg meg av badet. Det var overraskende nostalgisk å gjøre det igjen! Deretter så vi litt på skirenn før vi begynte på middagen som skulle bli klar til at mamma og Linnie kom hjem igjen. Fredagstaco! Det var så koselig og verdifullt å samles den nære familien - akkurat som i gamle dager.


På kvelden bestemte Linnie og jeg å tegne igjen! Åh, hvor lenge siden jeg hadde satt av tid til dette! Vi fant en mal på Belle fra Beauty and the Beast på dataen (jaa, jeg gleder meg i overkant mye til den kommer ut på kino med Emma Watson i hovedrollen!), og begynte å tegne. Linnie hoppet ut etter hvert, men jeg fortsatte videre. Ikke for å virke helt dust, ble jeg faktisk veldig fornøyd med resultatet! Jeg syns jo det er vanskelig å tegne mennesker, men denne gangen følte jeg blyantstrekene var på mitt lag! I tillegg følte jeg meg litt proff også der jeg holdt blyanten opp foran malen for å sjekke størrelse og hvor rett hodet eller skuldrene hennes var. Det var gøy!

Ansiktet ferdig! Selv pleier jeg alltid å begynne med øynene, men Linnie anbefalte meg å begynne med ansiktsformen istedenfor. Jeg prøvde det, og det gjorde det så mye lettere å få størrelsen på øynene, nesen og munn riktig! Takk, Linnie, det skal jeg fortsette med!

I løpet av kvelden fikk jeg forsterket blyantstrekene, men jeg glemte rett og slett å ta bilde av det.

Selv om dette var dagen som jeg gjorde minst, var det likevel en dag fylt med mye styrke for mitt hjerte og sinn. Det er jammen godt å komme hjem igjen.



Lørdag, 4.3: tilbake til Oslo og MUF med Johanna.

Etter en deilig familiefrokost ble dagen for øvrig brukt til å se litt på TV-serien med Linnie og gjøre ferdig gårsdagens tegning med farger og skyggelegging. Her er resultatet! Linnie syns til og med at den var like fin som originalen!

Ferdig!

Originalen som vi så etter fra PC og mobil.

Mamma klippet også håret mitt denne dagen! Håret mitt er veldig hårsårt, og knekker lett. Det har det gjort i alle år. Jeg ønsket derfor at håret skulle være skulderkort for at de fleste hårstråene er like lange - selv om det fortsatt er knekk i hårstrå enda høyere oppe. Men dette er jo iallfall en start! Jeg ble fornøyd med mammas prestasjon!

Så begynte jeg på hjemreisen. Pappa og Linnie kjørte meg til Hokksund hvor jeg tok tog videre. Det ble et vemodig farvel, og en liten del av meg ble igjen i bilen da den forsvant ut på veien og tilbake til Modum. Jeg blir vel gjenforent med den igjen når jeg kommer hjem igjen neste gang.


Da jeg kom meg vel tilbake til korttidsleiligheten på Majorstuen (jammen godt jeg husket det og ikke tok en bomtur til Furuset, haha), måtte jeg skynde meg å pakke ut, rydde leiligheten og gjøre unna litt innkjøp før jeg skulle ut igjen. Denne gangen på MUF sammen med gode Johanna!

Vi møttes som vanlig ved krysset på Majorstuen; begge samtidig, bare litt forsinket, hehe. Vi tok følge ned til misjonssalen hvor hun oppdaterte meg om hennes første inntrykk av den nye jobben hennes. Det var så spennende å høre om hennes nye hverdager! Omsider kom vi ned, og jeg møtte Linda igjen! Åh, hvor koselig det var. Linda bodde i samme korridor som meg på Diakonhjemmet, og vi delte mange fine øyeblikk sammen opp gjennom studietiden, både på kjøkkenet, men også i hyggelige korridorkvelder med alle sammen. Hun er en helt skjønn jente, og jeg er utrolig heldig som har ei venninne i henne! Vi bestemte oss for at vi måtte catche opp igjen med de andre i korridoren, og det er jeg virkelig innstilt på å få til!

Møtet i misjonssalen var sterkt. Jeg fikk noen gode og trøstende ord fra Johanna, og det gjorde meg godt. Hun er et så forbilledlig, nydelig og godt menneske, og jeg har blitt så glad i henne! At hun ser verdi i meg er jo utrolig! Jeg verdsetter all den tiden jeg har med henne. Etter møtet ble jeg med hjem til Johannas lillesøster. De får meg alltid til å føle meg så velkommen og verdifull! Det ble en koselig avrunding på kvelden. Jeg er virkelig takknemlig for at jeg har funnet disse menneskene inn til livet mitt!

~ ** ~

Nå er klokken 11, og jeg må rekke å dusje og spise litt før jeg skal møte Iselin igjen! Det er blitt altfor lenge siden sist, og det skal bli så godt å møte henne igjen!

Ønsker deg en god dag!
- Bella.

Kommentarer

  1. <3 <3 <3
    Takk for noen herlige dager! Gleder meg til å se deg igjen, jeg ^_^

    SvarSlett
    Svar
    1. Gleder meg til å se deg igjen også!! Snakket med Iselin i dag, og vi er gira på en ny "Super Mario"-kveld! Det er vi virkelig nødt til å få til! :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!