10 km hard lykke!

Whoop whoop! Det skulle visst ikke mange dagene til for at jeg skulle nå målet mitt! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra treningssenteret etter å ha løpt 10 km på tredemøllen! Det tok meg også 60 minutter (60.02), og det hadde jeg aldri turt å drømme om at jeg skulle klare så tidlig! Jeg er superlykkelig og takknemlig for at beina fullførte løpet ut! Og selvfølgelig helt gåen i beina, haha!

De første ti minuttene løp jeg på lav intensitet (9.0) for å varme kroppen litt opp, før jeg økte jeg intensiteten (10.0). Den første halvtimen gikk egentlig veldig greit, og jeg tilbakela rett i underkant av 5 km. Nå merket jeg likevel at jeg begynte å bli sliten i beina. Istedenfor å tenke at jeg kun var halvveis, måtte jeg tenke kilometer for kilometer. Da det hadde gått 45 minutter hadde jeg allerede passert over 7 km - da jeg måtte gi meg forrige gang - men nå merket jeg at jeg hadde mer å gi! 8 km passerte, og jeg økte intensiteten med en halv grad. Klokken tikket fort og strengt videre, og det var litt mer enn 5 minutter igjen da jeg hadde løpt 9 km. Den siste kilometeren økte jeg egentlig litt hele tiden. Jeg begynte til 11,0, deretter 12. Da det var gått 2 sekunder over 60 minutter hadde jeg rundet 10 km! Beina var utslitte, men jeg var kjempefornøyd med egen innsats!

Hjemme etter treningsøkten. Sliten, men fornøyd!

Denne helgen skal jeg hjem til min kjære familie og være sammen med dem! Jeg drar allerede i ettermiddag! Det skal jammen bli deilig å være sammen med dem igjen. Jeg ønsker dere en nydelig og fredelig helg!

- Bella.

Kommentarer

  1. Gratulerer! :D og så fint bilde av deg!!

    SvarSlett
  2. Wow, du er SÅ FLINK!!!! :D Stolt av deg <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Aww!! Tusen takk, Linnie! :D Jeg gleder meg skikkelig til å jogge på Furumo sammen med deg i sommer!! :D

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!