Meningsfull dag!

Til tross for en fridag på arbeidsfronten, begynte dagen min allerede kl. 07:00! Likevel synes jeg det er deilig å begynne dagen tidlig, for da får man så mye mer ut av dagen (les: jeg la meg igjen kl. 09:30 og sov to timer, haha)! Siden jeg egentlig burde ha lagt meg for to timer siden blir dette innlegget kort og oppsummert-fattet!

Jeg spiste frokost mens Oddo og jeg så på musikalen som musikklassen min fra Haugetun FHS satte opp i 2012. Den heter Kolibrikongen og er en lokal musikal i Fredrikstad. Jeg fikk tildelt en av hovedrollene som guden Hunaphu som skulle finne igjen eventyrboken. Jeg merket jeg fikk frysninger - ikke fordi vi var så ekstremt gode (men jeg må ærlig innrømme at vi ikke var så verst!), men fordi handlingen er utrolig sterk. Jeg husker jeg ikke forstod selve handlingen i musikalen før dagen før premieren, og jeg husker jeg nesten ble rørt til tårer på scenen da jeg sang Quetsalsangen da Kukul døde.

Deretter var det i full gang med å pakke ned Majorstuen-leiligheten, for vi flytter tilbake til Furuset i morgen!! Jøje meg, hvor tiden har flydd av gårde! Vi har allerede bodd på Majorstuen i snart fem uker! Tenke seg til. Men nå merker jeg det skal bli godt å komme hjem igjen. Det har blitt trangt å bo såpass tett så lenge. Det skal bli godt å kunne gå mellom flere rom igjen!

Siden Oddo skulle på jobb i kveld, påtok jeg ansvaret å ta med første flyttelass tilbake til Furuset. Med en gigatung koffert, tung sekk og tung veske (jeg er sikker på at vekten av bagasjen var minst min egen kroppsvekt!) bega jeg meg på reisen tilbake til Furuset. Jeg drasset med meg alt flyttelasset oppover Bogstadveien og videre inn på T-banen. For et slit! Etter T-baneturen, hvor jeg rakk å finne roen igjen, var det på nytt tid for å drasse med meg lasset inn i leiligheten etter å ha båret kofferten opp to etasjer! Herlighet, jeg var nesten tappet for krefter, haha! Men deilig var det. Da gjenstår siste lasset i morgen, og det blir forhåpentligvis ikke tyngre enn denne runden!

Etter å ha lagt fra meg bagasjen, dro jeg strake veien til mormor. Hun hadde glemt igjen et par innesko hos mamma og pappa (ja, jeg var hjemme denne helgen, og det var SÅ deilig!!), så jeg stakk innom henne for å gi dem tilbake. Der møtte jeg også tante Rubi mi! Så koselig! Tante var egentlig på vei ut, så jeg fikk skyss tilbake til Majorstuen. Det passet flott, for da rakk jeg middagsdaten min med Johanna akkurat i tide!

Så koselig det var å se igjen Johanna, og jeg fikk en god klem av henne da jeg entret hjemmet hennes. Vi spiste en god pizza og snakket litt sammen før jeg stakk hjem igjen (tidenes korteste middagsdate, hehe!). Men vi møttes litt senere på kvelden for en koselig joggetur på aftenen!

Jeg ble invitert med av Johanna og hennes gode venninne for å være med på en joggetur. Det kom kjempespontant, men det var likevel ikke vanskelig å takke ja av flere grunner: 1) Jeg hadde egentlig målsatt meg om å jogge i Frognerparken en gang nå mens jeg bodde her på Majorstuen. 2) Nå ville jeg jo fått meg treningspartnere! 3) Jeg hadde uansett tenkt til å trene tidlig i morgen, og da var alternativene ovenfor lette å overbevise meg for å flytte treningen til i kveld istedenfor! Jeg angrer ikke ett sekund på det. Det var skikkelig forfriskende, deilig og flott å jogge - det ble jo årets første joggeøkt ute OG sammen med treningspartnere! Til min store glede spurte de om jeg ville være med å jogge flere ganger sammen med dem, og det kunne jeg jo ikke takke nei til!! Gjett om jeg ser frem til en aktiv vår og sommer! Jo, vi jogget altså i 7,3 km i følge mobil-appen min, men jeg tviler egentlig på det. Sammenliknet med tredemølle-økten min fra fredag, følte jeg at dette var en roligere økt. Mulig jeg tar feil, men det er i alle fall bare positivt, hehe! Jeg gleder meg til å forbedre tiden og distansen!

Akkurat kommet hjem etter å ha tøyd ut!

Vel hjemme fikk jeg snakket med mamma, og alt var bare bra med henne. Åh, for en lettelse, for en glede! Jeg var overlykkelig på hennes vegne! Så kom Oddo hjem etter arbeid, og vi fikk en koselig stund sammen med kryssord og (ikke så altfor) god is som vår siste kveld i leiligheten. Takk for nok en fin dag! Jeg er virkelig et velsignet menneske.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!