Det Bella får utrettet før kveldsvakt.

I dag var en slik dag hvor dagen bare gikk med til å vente på at jeg omsider kunne dra på kveldsvakt. Tiden går da tregt, men likevel går timene og minuttene så innmari fort, merkelig nok! Likevel suser dagen av gårde uten mål og mening. Hva er det jeg egentlig fikk gjort i dag? La meg skaffe en oversikt:

Det Bella fikk utrettet før kveldsvakt:

- Jeg har ordnet med house cleaning! Du leste riktig, her i korttidsleiligheten kommer vaskepersonalet og vasker leiligheten (rommet, kremt) og skifter sengetøy og håndklær for oss! Jeg snakket tilfeldigvis med vaskepersonalet i felleskorridoren i går, og hun sa hun skulle fikse det til i morgen. Fikk derfor romvask i dag, og tre dyktige fra vaskepersonalet jobbet effektivt og var ferdige på snaue 10 minutter!
- Bekreftet tannlegetime på mandag (den årlige sjekken)!
- Tatt kontakt med mormor og skal muligens besøke henne i morgen hvis hun er i form til det.
- Takket ja til å være med i ledergruppen og som medliturg i Majorstuens Suppe og Messe!
- Spammet flere av vennene mine på facebook gjennom mine ensomme timer her i leiligheten mens jeg ventet på at jeg kunne dra på jobb.

Om det var bevisst eller ubevisst fra vaskepersonalets side, var det uansett utrolig skjønt, og jeg både smilte og lo for meg selv da jeg så dette!



Ok, så har jeg ikke vært så fysisk aktiv enda, men jeg har da faktisk fått orden på noe! Når jeg ser på oversikten min, skjønner jeg jo at jeg har gjort unna noen praktiske ærender! Etter å ha spist en god kveldsmat takket være en utrolig hyggelig og omtenksom sjel, skal jeg sove trygt og godt i senga før dagvakt i morgen. Takk for en fin kveld!

- Bella.

Kommentarer

  1. Du har utrettet mye! :) kommer til å savne deg i kveld! Kos deg i byen så lenge <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det, Oddo mi! Håper du har det bra på seminar, så sees vi snart! :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!