Oppsummering november 2016.

Månedens høydepunkt: Uke 46! Selv om jeg hadde en 6-dagers arbeidsuke inkludert helg, var jeg utrolig flink til å bruke fritiden min til ikke å vente på neste arbeidsvakt! Kino, møte venner, leilighetsarbeid (klesvak, oppvask, rydding, etc.) og kvalitetstid med Oddo er noe av det som kan nevnes!

Månedens nedtur: Det blir feil å si nedtur, men det skapte mange bekymrede tanker og flere felte tårer for meg da pappa var på sykehuset. Alt gikk bra og alt er bra nå. Hans diagnose har heldigvis en av de beste prognosene i sin kategori.

Månedens komplimenter: Å bli rost for den innsatsen jeg gjør på jobb - det betyr veldig mye for meg! Ellers var det veldig koselig å få komplimenter for tekstlesningen min på lysmessen! Det var til og med ei som sa jeg burde begynne å lese barnebøker siden jeg hadde så god innlevelse i det jeg sa!

Månedens ord: Prestens preken på lysmessen med Kor Major. Jeg likte godt hans syn på adventstiden hvor det er viktig å ikke legge alt fokus på seg selv og sitt og julestress. Det er viktig å ha rom for å glede andre i adventstiden også. Dessuten fortalte han hvorfor (i alle fall en teori?) advent har lilla farge: det er fordi når man blander himmelens blåfarge og jordens rødfarge, får man lilla. Himmel og jord møtes når Jesusbarnet blir født på jorden.

Månedens modigste hendelse: Disse hendelsene opplever jeg på jobb! Jeg blir stilt overfor mange utfordrende situasjoner som jeg må håndtere - og mestringsfølelsen bruser gjennom kroppen og selvtilliten økes for hver dag som går.

Månedens pinligste hendelse: Vel, jeg følte meg ikke særlig høy i hatten på lysmessens generalprøve med Kor Major da jeg skulle si første setning fra Bibelen i mikrofonen. Jeg følte jeg stotret ordene frem, og det var kleint å høre stemmen min over høyttalerne i kirken. Det gikk nok ikke så ille som jeg beskriver, men jeg er fullt klar over at jeg er innmari selvkritisk.

Månedens gullkorn: "ANONYM PINGVIN?????" Intern, dette er min kommentar. Nærmeste familie: gå inn på familiegruppen vår på Facebook og se på kommentarene under linken Linnie har lagt ut om "Julegaveønskeliste 2016". Åh, som jeg lo godt av dette her!

Månedens latterkick: Når jeg først ler hjertelig, da ler jeg skikkelig hjertelig også! Jeg har ikke hatt det heelt slik denne måneden (men det betyr likevel ikke at ikke måneden har vært kjip, langt ifra!). Det nærmeste eksempelet fant sted på en kafé (faktisk!) i Østbanehallen på Oslo S sammen med Oddo. Jeg skulle fortelle Oddo at jeg ikke pleier å være særlig morsom av meg, og videre en setning med uttrykket "...når jeg drar i gang med en vits...", begynner Oddo å le. Så utbryter han: "Hvis du uttrykker deg med "når jeg drar i gang med en vits", da er du  nok ikke særlig morsom, nei!" Han mente det ikke slemt altså, det var bare kjempegøy i situasjonen! Haha, åh, som vi satt og lo høyt på kafeen! Det er jammen godt når endorfinene bruser gjennom kroppen!

Jeg har dilla på: Å komme i gang med adventstiden! Herlighet, det er ikke ofte julestemningen kommer luskende inn på meg allerede halvveis i november!

Månedens mest spilte låter: Det blir vel feil å skrive julesanger her, hehee... Neida. Jeg har hørt en del på Katie Meluas vakre låter, og det forundrer meg hvorfor jeg ikke gjør dette oftere. Låtene hennes fra albumet "Piece by piece" er nydelige. Hun har virkelig mange flotte sanger!

Månedens bilde:
Dette bildet vekker mange gode følelser. Den dagen og dette minnet vil forbli i hjertet mitt, og jeg er sikker på at det vil tas frem på denne tiden av året de neste årene fremover!

Nå ser jeg frem til langhelg med min kjære familie og gode venner!
- Bella.

Kommentarer

  1. Månedens modigste syns jeg var veldig fint å lese! Du er så flink og flott, Bella mi, jeg er stolt av deg <3
    Og "Anonym Pingvin" - seriøst, jeg satt alene på kontoret og lo høyt! Hysterisk!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Åh, tusen takk, Linnie mi!! Så koselig! :D
      Haha, ja, den pingvinen fikk meg til å le skikkelig godt! Å, herlighet, for en misforståelse hele greia!

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!