Konsert med Mosaic!

I går var jeg på en konsert med Mosaic! Å skrive at det bare var en bra eller flott konsert blir for tamt, for svakt - det var så utrolig mye mer enn det! Jeg fikk nemlig en sterk opplevelse på det subjektive nivået!

Mosaic sett rett bak lydmannen, hehe.. Gjesteartist,
og solist her: Idol-helten Alexander Denstad With!

Mitt kjennkap til Mosaic begynte for noen år siden. Det begynte en jul for kanskje 10 år siden da Mosaic var med Heggen Gospel på julekonsert. Jeg husker det var så stas! Dessuten hører jeg stadig på låtene deres på julespillelisten min på Spotify. Gleden for konserten ble også selvsagt styrket ved å vite at jeg ville se Sølve, tidligere dirigent for Kor Major, i koret! Til min store overraskelse var han dirigent for Mosaic! Selv om det var litt synd at jeg bare så bakhodet hans gjennom hele konserten (bortsett fra da han sa et par ord mellom låtene - og han var like artig som alltid!), var det stas at det var han som ledet Mosaic gjennom denne fabelaktige konserten! Han har virkelig all grunn til å være stolt av seg selv!

Det som gjorde denne konserten så sterk for meg, var at den traff en nerve i meg som var lenge siden jeg hadde kjent på. Jeg bruste over av glede, nostalgi og lykkelighet som fikk meg bokstavelig talt til å smile bredt gjennom HELE konserten! Samtidig kjente jeg på en sårbarhet som skrelte av et skall som jeg har bygd rundt meg selv den siste perioden. Et skall som hjelper meg å komme meg gjennom dagene mine. Nå kom jeg endelig på innsiden av meg selv. Mine ekte følelser fikk et uttrykk, og jeg ble overveldet av alt jeg både kjente og følte på.

Mosaic, tusen takk for all den positive energien dere ga meg! Konserten deres betydde virkelig mer for meg enn jeg hadde forventet! Julestemningen kom nærmere hjertet mitt, og jeg fikk kjent på sterke følelser på hver sin side av følelsesspekteret. Det føles virkelig vidunderlig å leve i nuet!

Hjemme etter konsert med Mosaic.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!