Nyttårsforsetter med ny vri.

Nyttårsforsettene pleier vanligvis å utarte seg som det vanlige hvert år: trene mer, lese mer, yte mer, bli tryggere i meg selv, etc., men vet du hva? I år skal forsettene mine ha en annen klang!

Jeg leste noe utrolig interessant her forleden: artikkelen tok for seg noe jeg tror vil få de fleste til å tenke seg om to ganger, det skjedde i alle fall for meg. Mange vet nøyaktig hva man vil. Man har ofte drømmer om å skaffe seg en jobb hvor man tjener masse og er problemfritt. Man drømmer om å bli verdensmester i fotball eller en artist som tar scenen og publikum med storm! Man ønsker å møte den store kjærligheten, den ene og den rette, og leve lykkelig til livets ende. Men livet er ikke så enkelt.

For å oppleve suksessen må man ha klatret den tunge veien opp. For å bli profesjonell idrettsstjerne eller artist, må man legge mye krefter og tid i trening. Dette er ikke gjort på én dag! Kjærlighet fordrer å ta en sats og risikere å ikke få noe igjen, samt de turbulente følelsene som et forhold krever. For å oppnå lykkelighet må man ha erfart hvordan sorgen kjennes. Først da klarer man å verdsette hvor godt det er å ha det bra.

Jeg utfordrer deg til heller å stille spørsmålet annerledes: Vil du det egentlig nok? Hvor langt er du egentlig villig til å gå for å oppnå drømmen din? Eller kanskje enda bedre: Hva er du villig til å streve for? Det er når vi svarer på dette spørsmålet at vi finner din spesielle drivkraft som gjør deg unik fra alle andre.

Vel, uansett. Jeg har laget nye nyttårsforsetter i år. Denne gangen skal de være mer målbare, og jeg skal ønske dem nok. Det er derfor færre, men jeg er derimot mer innstilt på å oppfylle dem:

- Jeg skal lære å tegne bedre - ved å tegne en tegning hver uke.
- Oddo og jeg skal lage gode middager sammen.
- Oddo og jeg skal bli bedre kjent i Oslo.

Jeg tegnet en tegning i forrige uke, og så tegnet jeg en tegning i dag! Jeg tenkte å legge ved dagens tegning her. Det var ikke store tegningen, jeg tenker jo først og fremst å bli bedre på å tegne landskap og perspektiver. Men jeg ble så inspirert av Sara i klassen min, hehe. Jeg har selvfølgelig ikke tegnet flamingoen av egen fantasi, men fant en modell på nett som jeg tok utgangspunkt i. Det var gøy, kanskje jeg i løpet av året klarer å tegne den uten å ha en modell foran meg? Det skulle vel egentlig ikke være så vanskelig!

Flamingo, tegning fra uke 2.

Har du noen nyttårsforsetter i år?
Hvis du ønsker å lese artikkelen, kan du trykke HER. Takk til gode Berit som indirekte viste meg lenken.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!