Hjemme etter Flash Mob!

Jammen er det kaldt i dag! Spesielt kaldt var det å stå utenfor Stortinget i en time! Men verdt det var det. Jeg fikk jo muligheten til å være med på Flash Mob!

Prøver å holde varmen med god kopp te og varme klær!

Uken har vært ganske så hektisk! Men den har vært fylt med så mange gode ting. Jeg kan nevne time på poliklinikken på Rikshospitalet, noe som gikk veldig bra! I tillegg har jeg hatt en utrolig koselig og spontan kafédate med Oddo, samt Flash Mob som jeg deltok på i dag i regi av demonstrasjon for en ny klimapolitikk. Vi sang til en melodi fra Beethoven, med korrigert tekst. Tv2 gikk rundt og filmet, så stay tuned på tv'en eller noe, kanskje du får et glimt av meg? Det var i alle fall veldig gøy og moro å kunne få æren av å delta! Dessuten fikk jeg hyggelig og sosialt samvær med andre fra Kor Major ute i den bitende kulden. Tenk at uken bare er halvveis - og enda er det mange gledelige ting som venter meg!

Nå får jeg vel komme meg på trening! I dag fikk jeg plutselig en melding fra SATS ELIXIA som fortalte at jeg kan ha gratis trening på sentrene deres helt frem til 27. januar!! Tilbudet fikk jeg av en venn som jeg faktisk ikke vet hvem er! Likevel hadde jeg planlagt å være med på en gruppetime på Fresh Fitness i kveld, men da blir det jammen SATS i morgen gitt! Åh, det skal bli moro! Tusen takk til min hemmelige venn! Jeg kommer virkelig til å benytte meg av dette tilbudet frem til neste onsdag!

God kveld til alle!
- Bella.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!