Leksefri kveld!

Etter ukens lange og harde dager, fikk endelig Christina og jeg presentert fremlegget vårt for gruppen. Til min store lettelse bestod vi dette arbeidskravet, og vi fikk også gode tilbakemeldinger fra lærerinnen. For en deilig følelse! Kvelden ble derfor feiret med å ta helt fri fra skolearbeid i kveld og kose meg sammen med Oddo. Jeg var flink til å ta noen bilder, så du kan få ta en titt på hva dagen gikk med til!

Oddo tok meg med på restaurant, og her unte jeg meg et ekstra fint måltid! Mm, det smakte nydelig!



Deretter tittet vi rundt på Storo Kjøpesenter, og nøt en liten mango sorbet. Den var også veldig deilig! Da grep også Oddo muligheten til å ta bilder av meg uten at jeg visste det. Jammen så nyter jeg isen også, gitt!


Så sur, da.

Kvelden avsluttet med å besøke mormor, og det var så koselig! Praten gikk om løst og fast, om Hammerfest og gamle og minnerike historier. I løpet av kvelden tok denne grammofonen interessen min. Da mormor fortalte at hun ikke hadde fått prøvd den enda, fattet jeg mitt kall. Med et iver koblet jeg til ledninger, trykket på knapper og ledet nålen over platen, og til min store overraskelse fungerte grammofonen! Det var klassiske instrumentale låter som ble avspilt, og de var nydelige! I tillegg fikk jeg virkelig sansen for grammofon også! Den fylte en hjemmekoselig og behagelig stemning i leiligheten. Det er noe jeg vil få meg når jeg får et større rom enn 14 kvm!


- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!