Verandakos med eksnaboer!

I kveld har vi fått en utrolig koselig besøk av våre kjære eksnaboer! Alle kom, og det var tid for å prate, le og kose oss i hverandres selskap. Jeg tenkte faktisk over dette - det var som om ingenting var forandret. Selv om det blir lenger tid mellom hver gang vi er sammen, forblir stemningen like god og lattermild hver gang! Jeg er så glad i den familien.Vi fikk også tatt opp litt mer av ulikheter mellom Analin og meg, og det var virkelig interessant å høre.

Linnie og jeg klare for besøk!

Senere på kelden var det tid for kortspill. Vi begynte med tress&flush, men gikk fort over til ligretto, siden det var enkelt for alle. Det var overraskende gøy, og latterkulene runget høyt over gården, haha! Det var helt fantastisk! Spesielt likte jeg Analins "typiske" parodiering av mammas reaksjoner over spillet, eller den fantastiske kommentaren "avsluttet pga sykdom :)" Dette var helt utrolig hyggelig! Og en veldig fin avslutning før Iselin stikker til Kina for et halvt år. Selv om vi ikke møttes så veldig ofte da begge var i Oslo, var hun likevel en av de jeg møtte flest ganger utenom André på fritiden. Dessuten ga det meg en trygghet og god følelse bare å vite at hun var i nærheten av meg. Jeg er utrolig glad i den jenta, og jeg merker jeg kommer til å savne henne veldig.

Nå er kofferten så godt som ferdigpakket, og jeg er klar for å ta turen til Kristiansand i morgen tidlig! Jeg gleder meg veldig å tilbringe en liten uke sammen med André og hans foreldre på hytta deres! Kjetil gledet seg til å lyse etter krabber sammen med meg, og det merker jeg også at jeg gleder meg til! Bare jeg slipper å se på krabbekokingen, ser jeg frem til alle nye opplevelser som venter meg på Sørlandet!

I tillegg får jeg møte T-Char for en liten stund etter togturen, og det gleder jeg meg også til! Så får jeg mimret tilbake da vi sammen trasket rundt i Kristiandsands gater på vår SSS-turné med Haugetun Folkehøyskole for omtrent to år siden. Det var en koselig tid, og jeg gleder meg til å catche opp med henne igjen i morgen!

Så får jeg vel legge meg så jeg blir klar for morgendagen! Det blir nok en lang, fin og innholdsrik dag, samt en helt fantastisk uke som ligger og venter på meg!

- Bella.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!