Æ har ti

Vi er allerede godt inne i sommerferien nå. Med studier som er satt litt på vent, har jeg tid til å fokusere på andre ting også. I dag begynte jeg å rydde i mailkontoen min, og jeg tror jeg slettet over 500 mailer som var tilbake til år 2009. Det var deilig å få en ryddig email-konto!

Da jeg slettet mailer eller flyttet dem til andre mapper, hørte jeg på sommeralbumet jeg har opprettet på Spotify. Da kom jeg over låten "Æ har ti" av DDE, og den vekket en liten gnist i meg. Samtidig, mens jeg gikk igjennom mailer, leste jeg også noen mailer jeg har fått. Da gikk det opp for meg hvor mye verdifullt jeg har drevet med i livet mitt. Verdifullt, ikke bare for meg selv, men også hvor mye andre har satt pris på det jeg har gjort. Fremst av alt, fikk jeg minner fra alle gangene jeg har vært solist på konfirmasjonsgudstjenester og vært med som leder på konfirmasjonsleir eller andre arrangement i tilknytning til kirken. Jeg kom over mail fra MOT som gledet seg til å ha meg med på standen på Norway Cup nok et år. Joda, det gikk mye tid til lekser og trening (som på en måte også ble lekser siden jeg gikk på idrettslinjen på VGS) i løpet av tenårene mine. Men jeg må jo ikke glemme alle de gode minnene fra denne tiden.

Livet mitt er veldig fint for tiden. Jeg har en sommerjobb på et lokalt bo-og dagsenter for eldre hvor jeg trives veldig godt. Jeg møter mange flotte og inspirerende mennesker hver dag, jeg gjør en viktig jobb, og jeg kan være med på å bidra til en bedre hverdag til menneskene rundt meg. Det er vel det som jeg syns er best med denne jobben. Å kunne se takknemligheten i øynene deres, og å vite at jeg utgjør en forskjell.

Jeg har jobbet i ett kjør de siste dagene, og det er først etter dagens dagvakt at jeg kjente jeg ikke hadde behov for å slenge meg ned på sofaen og sove etter vakt. For én gangs skyld hadde jeg faktisk overskudd da jeg kom hjem, hehe! Jeg har altså ikke fått trent så mye som jeg skulle ha ønsket, men beina har likevel fungert optimalt på jobb. Så er det kun morgenens dagvakt igjen før jeg tar to uker ferie som skal tilbringes sammen med min kjære André. Jeg gleder meg til å møte han og familien hans igjen på hytta deres på Sørlandet. Livet mitt er velsignet med gode mennesker og et godt miljø. Jeg er virkelig heldig som har det så bra som jeg har det. 

Æ har ti friske fingra og et åpent sinn.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!