En vakker fridag hjemme!

Dagens lille forundring:
Mens Steinar, Analin, mamma, pappa og jeg nyter en (supersen!) frokost, utbryter plutselig mamma: "Har du satt på vaskemaskinen?" og ser på pappa. Pappa svarer nei, og mamma fortsetter: "Hva er det da jeg hører?" Det blir helt stille rundt frokostbordet, og da hørte jeg det jeg også. En slags summelyd, akkurat som om vaskemaskinens sentrifugering nede i kjelleren durer. Spent og nysgjerrig reiser jeg meg fra bordet og tilbyr meg å sjekke hva det var for noe, og før jeg får svar, er jeg allerede på vei til badet. Pga. en genial klesvaskssjakt fra badet til vaskerommet, ville jeg kunne høre det fra badet.

Jo nærmere badet jeg kom, desto større ble lyden, og jeg skjønte fort at det ikke var vaskemaskinen som lagde lyd. Jeg tittet nysgjerrig rundt meg da jeg stod på badet, og plutselig så jeg at den elektriske tannbørsten til mamma stod på. Mamma kom etter meg og prøvde å skru den av, men klarte det ikke. Vi valgte å bare la batteriet gå tomt og fortsette frokosten som om ingenting hadde hendt. Og slik ble det. Men nysgjerrigheten ligger fortsatt og lurer. Ingen hadde tatt den på, og hvorfor klarte hun ikke å skru den av?


Jaja. Vi valgte å spille spillet "Dixit" før Analin måtte stikke på jobb. Det var moro og latteren hang løst i rommet. Fikk litt ekstra creds fra Analin fra den kreative "AVISning" enn "avvisning", hehe. Det var hyggelig! Da Analin stakk på kveldsvakt, valgte jeg å ta årets første intervalldrag opp til hytta. Siden det er to år siden forrige gang jeg tok løpeturen opp, og at jeg ikke har trent på over en uke, tok jeg det som en bli-kjent-tur. Jeg vil ikke si jeg tok det sakte, men jeg ga ikke maks. Veien opp til hytta er meget bratt, noe som gjør at løpingen oppover er veldig hard. Intervalldragene er på 1 minutt, før en aktiv pause (rolig vandring i oppoverbakken) på 1 minutt følger. Og slik går det videre. Jeg nådde målet på tiden 23.05 (som vil si 12 løpedrag), og det var bedre enn forventet tatt forholdene i betraktning! Den tiden ser jeg virkelig frem til å forbedre!

Vakker utsikt! Bildene tok jeg på vei ned igjen.
Fra ståstedet pleier jeg å være inne i min første aktive pause.

Jeg har kommet meg litt høyere opp. Jeg er ferdig med 
"monsterbakken", og jeg befinner meg kanskje litt over halvveis av turen.

Da jeg kom hjem igjen tok jeg en rask dusj og satte meg ut i det fine været og leste litt i sommerens første bok. Jeg valgte å lese om en av de nostalgiske mysteriene til amatørdetektiven Nancy Drew. Jeg leste en masse om henne da jeg var yngre, og tenkte det ville bli moro å lese en av romanene til Keene igjen. Jeg fikk lest 50 sider og fant ut at dette er en spennende barnebok. Jeg skal fullføre romanen, men jeg er nok vokst ut av denne serien nå.

Etter et handleoppdrag jeg fikk av mamma og pappa, og en god middag da jeg kom hjem, merket jeg hvor sliten jeg var. Dagen har inneholdt mange innholdsrike timer, så det skal bli godt å legge seg i natt. Håper sommeren nytes hvor enn dere befinner dere!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!